Broadway Jegyiroda
Jegyiroda:
1075 Bp. Károly krt. 21.
Tel: 06 1 780-07-80 Nyitva: H-P: 10-18

Jegyvásárlás

A kártyák megrendelése

A kártyák megrendelése



Első megrendelés

A Kultúra Kártya első megrendeléséhez elegendő letöltenie a Megrendelőlapot, amely a Letölthető dokumentumok között található.  

A Megrendelőlapon kérjük megadni az alábbiakat:

  • a cég és a kapcsolattartó személy/ek adatai
  • megrendelni kívánt kártyák darabszáma és azok címletei (amelyek alapján a Megrendelőlapon megjelenik azok végösszege)
  • szállítási mód (kézbesítés vagy központi átvétel az InterTicket-nél)
  • e-mail-cím, amelyre a megrendelő az elektronikusan megküldendő Díjbekérőt kéri

A Megrendelőlapot kérjük kitöltve és cégszerűen aláírva megküldeni az abban megadott e‐mail‐címre (szkennelve), vagy az ott feltüntetett fax‐számra.  Amennyiben megszemélyesített, névvel feltüntetett Kártyákat kíván megrendelni, kérjük, a Megrendelőből megnyitható excel-táblázatban, vagy ahhoz hasonló módon állítsa össze, illetve csatolja a megküldendő Megrendelőhöz.  

A megrendelés napján az InterTicket megküldi, elektronikus formában a Megrendelőlap alapján kiállított Díjbekérőt (proforma-bizonylat).  Az átutalásnál, a közleményben kérjük feltüntetni a Díjbekérő bizonylaton található azonosítószámot.

Az InterTicket a megrendelt Kártyákat az ÁSZF-ben rögzített szállítási határidőkön belül leszállítja.  Kérjük figyelembe venni, hogy a szállítási határidő néhány nappal hosszabb, ha a cég a kártyák megszemélyesítését, tehát a névvel történő ellátását is kéri. 

Kérjük, ha további kérdése volna a megrendeléssel kapcsolatban, forduljon bizalommal munkatársainkhoz az 1-266-0000 központi telefonszámon,  illetve a kulturakartya@interticket.hu e-mail címen.

 

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!