Broadway Jegyiroda
Jegyirodák:
1134 Bp. Hollán Ernő u. 10.
Tel: 340-40-40, 340-48-83 Nyitva: H-P: 10-18h
1026 Bp. Gábor Áron u. 74-78. (Rózsakert)
Tel: 200-57-98 Nyitva: H-P: 10-19h Szo:10-17
1075 Bp. Károly krt. 21.
Tel: 06 1 780-07-80 Nyitva: H-P: 10-18

Jegyvásárlás

Hogyan boldogul egy kicsi lány a nagyvilágban a bonyolult feladatok megoldásával, amit a felnőttek bíznak rá? Ha van segítség, ugye máris könnyebben megy minden? Masha nyughatatlan kislány, aki mindig tele van energiával, s nem bír a fenekén megülni. Így aztán nem csoda, hogy barátjával, a nyugis, lustácska medvével folyton elképesztő kalandokba keverednek. Ha velük tartasz, téged is megtanítanak arra, mit jelent a barátság, a gondoskodás, a kreativitás és a szabadság.

Debrecen, Főnix Csarnok

Aki szereti az eredeti sorozat bohókás, kedves meséit az biztosan nem fog csalódni ebben mesés musical darabban, amely garantált szórakozást nyújt a kicsiknek.

Szegedi Városi Sportcsarnok

Hogyan boldogul egy kicsi lány a nagyvilágban a bonyolult feladatok megoldásával, amit a felnőttek bíznak rá? Ha van segítség, ugye máris könnyebben megy minden? Masha nyughatatlan kislány, aki mindig tele van energiával, s nem bír a fenekén megülni. Így aztán nem csoda, hogy barátjával, a nyugis, lustácska medvével folyton elképesztő kalandokba keverednek.

Budapest Bábszínház

GINGALLÓ ZENE-BÁB-JÁTÉK 3 éven felülieknek

Budapest Bábszínház

Janne Teller: Semmi zenés-bábos pszichothriller egy részben ifjúsági és felnőtt előadás megtekintése 13 éves kortól ajánlott

Budapest Bábszínház

Az óvodás és kisiskolás gyerekeknek szóló előadás sok verssel és zenével meséli újra a jól ismert történetet.

A „Csirbiri” nagykoncert az azonos című koncertfilm zenei anyagából összeállt válogatás, amely csokorba fogja Halász Judit egyedülálló pályafutásának legnépszerűbb dalait.

Uránia Nemzeti Filmszínház

Kaláka koncert - előzenekar: Kiscsoport

AGORA – Művelődési és Sportház

A Minimaxon hatalmas sikerrel futó ismeretterjesztő zenés mesesorozat varázslatos színpadi showja országjáró körútra indul.

Madách Színház

Musical gyerekeknek FEKETE ISTVÁN kisregénye alapján Szöveg és dalszöveg: GYŐREI ZSOLT és SCHLACHTOVSZKY CSABA Bemutató: 2014. november 15.

A Ringató sorozat foglalkozásait vezető dr. Gállné Gróh Ilona énektanár játékkal, énekszóval várja hároméves korig a kicsinyeket és azokat az édesanyákat, édesapákat, akik gyermekük nevelésében kiemelkedő szerepet szánnak a zenének és a mozgásnak.

A Recirquel Újcirkusz Társulat harmadik, egész estés előadása a Párizs Éjjel címet viseli. Az új produkció minden eddiginél mondénabb hangvételű, és az elveszett illúziókat állítja színpadra.

A RECIRQUEL új cirkusz társulat előadásában, a Müpa és a Tavaszi Fesztivál közösen bemutatja az "Éjszaka a Cirkuszban" produkciót. Lélegzetelállító artisták, zenészek és színészek egy vándor társulat történetét mesélik el, akik a ködben eltűnt cirkuszukat próbálják újra megtalálni. Egy varázslattal teli előadás bemutatója a Fesztivál Színházban, a nézők minden korosztályának.

Május 7-én érkezik a gyerekek kedvence az Alma Együttes! A koncert után gyerekprogramokkal, játszó színpaddal, kézműves foglalkozással, pizza sütéssel, lufihajtogatóval és a Minimax gyerekcsatorna két sztárjával Macikutyával és Picicicával várjuk a családosokat, hogy a korlátlan ételfogyasztásos büféebéd ideje alatt a gyerekek és szülők is jól érezzék magukat.

Művészetek Háza Gödöllő Nonprofit Közhasznú Kft.

Bábmusical Felix Salten műve nyomán

Pesti Magyar Színház

BERG JUDIT RUMINI Ferrit-szigeten Mesejáték két részben

„A clown valaha egy jól berendezett, megállapodott, békés társadalom karikatúrája volt. De ma minden ideiglenes, rendetlen, groteszk. Ki tud még a clownokon nevetni? Hippik, miniszterek, az utca embere, mindenki clownt játszik ma. Hát mit kezdjünk ma már a kis piros orrú emberkével a porond közepén?”

Kolibri Színház

Nemes Nagy Ágnes-Novák János: Bors néni 4–8 éveseknek

Madách Színház

Lázár Ervin mesejátékát már számos változatban láthatták az író rajongó olvasói. Tévéjáték, könyv, vagy színházi formában, sőt egy generáció nevelkedett Dömdödöm kedves versmondásán, vagy Bruckner Szigfrid hencegő oroszlán nagyzolásain.

Három szegény testvér vándorol a nagyvilágban, és az egerek királya egy ládával, abban pedig szép mesékkel ajándékozza meg őket.

Janikovszky Éva eddig színpadon soha be nem mutatott könyvei alapján, először színpadon: születéstől kiskamaszkorig az élet minden nyűge.

Budapest Bábszínház

Magyar népmesekincsünk egyik legismertebb és legnépszerűbb darabja: A csillagszemű juhász.

Csukás István - Szitha Miklós: GOMBÓC ARTÚR, A NAGY UTAZÓ zenés meseutazás két részben

Budapest Bábszínház

Nyúl Péter 4+ Színházterem Az előadás időtartama: 80 perc (1 szünettel)

Kálmán Imre Kulturális Központ

A Minimaxon hatalmas sikerrel futó ismeretterjesztő zenés mesesorozat varázslatos színpadi showja országjáró körútra indul.

Ki ne volna kíváncsi arra, mivel telnek egy hangszeres szólista mindennapjai, vagy hogyan zajlik egy zenei verseny?

Budapest Bábszínház

A legkisebb boszorkány 6+ Színházterem Az előadás időtartama: 90 perc (1 szünettel)

Kőrösi Csoma Sándor Kőbányai Kulturális Központ

Lúdas Matyi zenés mesejáték a Pódium Színház előadásában

Thália Színház

Méhes Csaba és a Brass in the Five