Broadway Jegyiroda
Jegyiroda:
1075 Bp. Károly krt. 21.
Tel: 06 1 780-07-80 Nyitva: H-P: 10-18

Jegyvásárlás

Program


10. NEMZETI VÁGTA A HŐSÖK TERÉN

10. NEMZETI VÁGTA A HŐSÖK TERÉN

Nyeregbe Magyarország!
10 éves a Nemzeti Vágta
Népünnepély, örömzene, örömtánc

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2017. szeptember 17. vasárnap, 10:00

Szédületes galoppverseny, OTP Bank Jótékonysági Sztárfutam, eszem-iszom, dínom-dánom Budapest szívében a Hősök terén

2017. szeptember 15 és 17. között 10. jubileumát ünnepli a Nemzeti Vágta. A színes programok, szédületes versenyek mellett igazi születésnapi hangulat, az ország legnagyobb táncháza várja a látogatókat. A történelmi hangulatú lovasversenyre az indulók heteken, hónapokon át készülnek lovukkal, lovasukkal és azokkal a helyi jellegzetes tárgyakkal, étkekkel, hagyományokkal, amelyeket az 56-osok terén felállított Vágta Korzón mutatnak be országnak-világnak. Az Országkonyhán megkóstolhatjuk a vidék jellegzetes magyar ételeit, sőt finom pálinkáit, borait is, ami idén különleges születésnapi ízekkel bővül. A különleges összetételű homokpályán a közel 100 induló település lovai és lovasai vágtáznak a gyönyörű vándordíjért, az 1840-es évekből való huszárszablyáért és az 5 milliós fődíjért.
Szombaton az ünnepélyes megnyitó a Nemzeti Vágta több száz résztvevőjének grandiózus felvonulásával kezdődik.

Ajánlatunk


Előfordul: hulla, és annak fagyasztása, csontok, hányás, köpés, meztelenség, verekedés, felnőttfilm-részlet, kitört ujjak, kábítószer fogyasztása és terjesztése, méregkeverés, zászlóégetés (ja ez nem), egyszer elhangzik az a szó, hogy 'zsidó', egyszer az, hogy 'cigány'. Lesz füst, stroboszkóp, hangos zene, riasztó hangeffektek, zaj, káosz, kosz és több liter művér.

A Monte Cristo grófja egy igazi, nagy ívű, romantikus musical Dumas regénye alapján. Szerelem, intrika, bosszú, szenvedély Szomor György dalaival, Pozsgai Zsolt átdolgozásában. Emberi drámák, sorsok, a jó és a rossz megítélése, ami olykor nem is olyan egyszerű.

Ajánló


Ha sírva akar nevetni, ezt az előadást ne hagyja ki!

Modeszt Muszorgszkij BORISZ GODUNOV Opera négy felvonásban, prológussal, orosz nyelven, magyar, angol és orosz felirattal

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!