Broadway Jegyiroda
Jegyiroda:
1075 Bp. Károly krt. 21.
Tel: 06 1 780-07-80 Nyitva: H-P: 10-18

Jegyvásárlás

Program


100 Tagú Cigányzenekar Sztárzenekarának Ünnepi Koncertje
2

100 Tagú Cigányzenekar Sztárzenekarának Ünnepi Koncertje

A nagy érdeklődésre való tekintettel, és az elmúlt alkalmak tapasztalataiból kiindulva a helyjegyeket érdemes időben megváltania annak, aki nem akar lemaradni erről az örök élményről!

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2017. december 26. kedd, 19:00

A világhírű 100 Tagú Cigányzenekar hosszú idő után újra Szegeden! A Hungarikum és Magyar Örökség-díjas társulat sztárzenekara nagyszabású, két felvonásos ünnepi koncertet ad a Szegedi Nemzeti Színházban, december 26-án, kedden. A kulturális csemegének számító program feledhetetlen élményt kínál közönségének. A 30 fős sztárzenekar a 140 fős muzsikus gárda legjobbjait vonultatja fel. A zenekar Lendvai Csócsi József sokszorosan kitüntetett főprímás és Ökrös Oszkár Kossuth-díjas cimbalomművész vezetésével érkezik az előadásra.

Ajánlatunk


A világon először a Madách Színház kapta meg a jogot, hogy non-replica változatban állítsa színpadra a Mamma Mia! musicalt. A bemutató 2014 augusztusában a Szegedi Szabadtéri Játékokon, szeptemberben pedig a Madách Színházban volt.

A Puskás musical a leghíresebb magyar ember és az Aranycsapat történetét dolgozza fel, és állít méltó emléket neki. A darab szerzői Szente Vajk, Galambos Attila és Juhász Levente már többször bizonyították tehetségüket. Sikeres színdarabjuk valós eseményeken nyugszik, és hűen mutatja be a kort, amelyben játszódik.

Az előadás arról szól, milyen hazugságban élni, hazugságban leélni egy életet, és milyen, ha ezt a hatalmi elit különféle rétegeinek való megfelelés kényszeríti ránk. (Kovács Bálint)

Ajánló


Richardnak valami hiányzik a munkahelyére való mindennapi ingázáson és a családi életen túl. Mígnem egy szép napon, hazafelé tartva a…

A Medikus Zenekar 2008-ban alakult, tagjai a Semmelweis Egyetem és más hazai felsőoktatási intézmények egykori és jelenlegi hallgatói. A főleg…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!