Broadway Jegyiroda
Jegyiroda:
1075 Bp. Károly krt. 21.
Tel: 06 1 780-07-80 Nyitva: H-P: 10-18

Jegyvásárlás

Program


3:1 - ben Túra

3:1 - ben Túra


Minden falnak története van, fedezze fel a Várkert Bazár, a Budai Vár és a Mikve rejtett kincseit! Három helyszín, kétórányi élmény, egy áráért! A vezetés a Várkert Bazár Információs irodájától indul (Testőrpalota mellett a Clark Ádám tér felőli oldalon)

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2017. augusztus 26. szombat, 15:00

Egész éveben idegenvezetések a Várkert Bazárban

Ismerje meg Budapest legszebb neoreneszánsz épületegyüttesét a Déli palotáktól a Neorenszánsz kerten és az Öntőház udvaron át a Testőrpalotáig!

Augusztusban a Budai Vár és a Mikvét rejtő Nyugati pincerendszer is megismerhető a Várkert Bazárból induló idegenvezetéseken.

 

Csak augusztusban! Várkert Bazár – Budai Vár – Nyugati pincerendszer – minden szombaton 15.00

Várkert Bazár idegenvezetés – augusztustól minden második szerdán 17.00

Várkert Bazár idegenvezetés – szeptembertől minden szombat 14.30

 

A séták a Turisztikai Információs Ponttól indulnak!

Figyelem! A Nyugati pincerendszer nem akadálymentesített, a lépcsők meredekek, kérjük, ezt figyelembe venni jelentkezéskor.

Jegyvásárlás és további információ: varkertbazar.hu, +3630/1985274

 

 

Ajánlatunk


A zenében a historizmus nemcsak azt jelenti, hogy korabeli hangszerek kópiáin szólalnak meg régi művek: olykor azt is, hogy az előadók felelevenítenek egy olyan szokást, amelynek több évszázada hódoltak a zenekedvelők.

A kubai mulatók forró, szivarfüstös éjszakáinak sztárja, a kubai nép elsőszámú kedvence, a HABANA SOCIAL CLUB zenekar a 2024-es világkörüli utolsó turnéjára kiegészült a világhírű Tropicana Club szólótáncosaival és így egy különleges műsorral várja mindazokat, akik egy igazi karibi élményre vágynak.

Ajánló


„Hegedűs a háztetőn… valahol mind azok vagyunk. Megpróbálunk egy letisztult dallamot kicsalni, miközben egyensúlyozunk, hogy ne szegjük nyakunkat. Nem könnyű!”

Lázár Ervin mesejátékát már számos változatban láthatták az író rajongó olvasói. Tévéjáték, könyv, vagy színházi formában, sőt egy generáció nevelkedett…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!