Broadway Jegyiroda
Jegyiroda:
1075 Bp. Károly krt. 21.
Tel: 06 1 780-07-80 Nyitva: H-P: 10-18

Jegyvásárlás

Program


4. Tázló klub és táncház

4. Tázló klub és táncház

Tánc - Tázló klub és táncház
 több

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2017. október 27. péntek, 19:00

19.00-20.00 Moldvai tánctanítás Molnár Előddel
A tánctanításon a teljesen kezdők elleshetik a lépéseket, a régebb óta táncházba járók újabb táncokat tanulhatnak, a legelszántabbak pedig finom stílusjegyekkel gazdagodhatnak.
A tánctanításokhoz a FolkPakk együttes muzsikál.
 
20.00-21.00 Tázló klub
Házigazda: Németh László, a Tázló együttes kobzosa
 
Vendég: Róka Szabolcs
Énekmondó, táncházi kobzos és biológiatanár egy személyben. Muzsikával fűszerezett beszélgetésünkben mindhárom arcát megismerhetjük.
 
21.00-00.30 Moldvai csángó táncház
A Tázló együttes vendégei a házigazdákkal felváltva összesen egy szünettel húzzák a talpalávalót egész este. A szünetben Enyedi Ágnes tanít éneket.
Vendégzenekar: Somos együttes

Ajánlatunk


Az erdőben minden a természet rendje és körforgása szerint zajlik. Ez a nap mégis kicsit más, hiszen kis mókusok születnek. Bár ez is a természet rendje szerint van. De, az egyik kis mókus, Misi, más, mint a többiek, fekete a farkincája.

Lázár Ervin mesejátékát már számos változatban láthatták az író rajongó olvasói. Tévéjáték, könyv, vagy színházi formában, sőt egy generáció nevelkedett Dömdödöm kedves versmondásán, vagy Bruckner Szigfrid hencegő oroszlán nagyzolásain.

Az Attraction Látványszínház, a Britain's Got Talent 2013-as győztes csapata, először ad egészestés show-t Magyarországon! A fantasztikus látványú és koreográfiájú előadás 2024. október 19-én, a Papp László Budapest Sportarénában látható először.

Ajánló


A Budapesti Operettszínház kiemelten fontosnak tartja, hogy támogassa autista embertársainkat a minél teljesebb élet megteremtésében és megélésében, ezért – ahogyan…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!