Broadway Jegyiroda
Jegyiroda:
1075 Bp. Károly krt. 21.
Tel: 06 1 780-07-80 Nyitva: H-P: 10-18

Jegyvásárlás

Program


Nemzeti Minimum koncert

Nemzeti Minimum koncert

Minimum-koncert az éhező gyerekekért. Közel száz előadóművész barátunk vállalta, hogy ingyenes fellépésével támogatja a Nemzeti Minimumot, hangsúlyozva ezzel a kezdeményezés fontosságát.

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2015. szeptember 26. szombat, 10:00

A Papp László Budapest Sportaréna, mint az ország legnagyobb befogadó intézménye, nemzeti szimbólumként is tökéletes helyszíne a Nemzeti Minimumnak. Hozzájárul ahhoz az állampolgársági kezdeményezéshez, amely abban bízik, hogy nemzetünk és Európa életében lehetnek közös pontok, közös értékek és érdekek.

A szeptember 26-i koncert szervezését, technikai hátterét, valamint rögzítését professzionális cégekkel közösen végezzük.

Szeretnénk olyan gyerekeket és családokat is elhozni az Arénába, akik helyzetüknél fogva nem vagy csak nagyon nehezen jutnak el egy ilyen rendezvényre. Az országosan és nemzetközileg is elismert művészek kiállása a nemzet felelős gondolkodását erősítheti – az állampolgárok jó szándékára, szolidaritására építve. A különböző szolgálatok, szervezetek pedig konkrét és gyakorlati segítséget is nyújthatnak.

A jegyeket jelképes 1000 forintért értékesítjük, fenntartva jelentős mennyiséget azoknak a partnereinknek, szolgálatoknak és támogatóknak, akik egyetértenek és segítik kérésünket. Az általuk megvásárolt jegyeket akár társadalmi felelősségvállalásként is a hátrányos helyzetű gyerekeknek, családoknak adhatják.

Nemzeti Minimum Napja

Papp László Sportaréna – 2015 szeptember 26. 10.00.- 22.00.

Nemzeti Minimum koncert

10-től 10-ig

közel 100 neves előadóművész közös koncerttel áll a Papp László Sportaréna színpadára, hogy felhívja a figyelmet a hazai gyermekéhezés megszüntetésének fontosságára.

12 óra zene a gyerekekért

Belépőjegy: 1000 Ft, ami egy kétgyermekes család napi minimum étkezési költsége.

A koncerten nem gyűjtünk semmit, a bevételt jogi kötelezettségek teljesítésére használjuk.

A fennmaradó összeggel pedig egy Gyermekétkeztetési Krízis Alap létrehozását kezdeményezzük.

A program összes résztvevője ingyen dolgozik, térítésmentesen nyújtja szolgáltatásait.

A következő művészek fellépésére számítunk:

30Y, Amadinda, Animal Canibals, Anna & the Barbies, Apacuka, Balázs Feco, Bánfalvi Eszter, Bereczki Zoltán, Bernáthy Zsiga, Bíró Eszter, Boggie, Bretz Gábor, Bródy János, Buborék, Budapest Bár, ColorStar, Danics Dóra, Dés László, Dinyés Dániel, Dolák-Saly Róbert, Eckü, Elefánt, Eszményi Viktória, Eszter-lánc mesezenekar, Fábián Juli, Farkasházi Réka és a Tintanyúl, Fodor Beatrix, Fülöp Zsuzsa, Galkó Balázs, Geszti Péter, Gulyás Dénes, Hábetler András, Horgas Eszter, Iván & the Parazol, Jéger Dorottya, Jónás Vera Experiment, Jordán Tamás és a Merlin Kommandó, Keszei Bori, KFT, Kolonits Klára, Koós Réka, Kováts Műhely, Magashegyi Underground, Magna Cum Laude, Margaret Island, Matiné, MINIMUM kórus Incze Zsóka vezetésével, Mintapinty, Mogyoró Kornél, Müller Péter Sziámi and His Friends, Oláh Gergő, Pasztircsák Polina, Pál Dénes, Pátkai Rozina, Péterfy Bori & Love Band, Quimby, Rácz Rita, Random Trip, Romengo, Singh Viki, Soma Mamagésa/VANAVAN, Somló Tamás, Szalóki Ági, Szimfónia Program fiatal zenészei, Szíj Melinda, Szinetár Dóra, Szirtes Edina Mókus, Takáts Eszter Band, Talamba, Tarján Veronika, Tárkány Művek, Tóth Vera, Vásáry André, Wierdl Eszter, Z’mirim, Zorán,…

A Nemzeti Minimum Program alapvetően a magyarországi gyermekéhezés felszámolása érdekében létrejött civil kezdeményezés, Célja, hogy a magyar országgyűlés törvényi szinten garantálja, hosszú távon biztosítsa, hogy költségvetési okokból nem éhezhet Magyarországon gyerek. A Nemzeti Minimum ennek érdekében az előadóművészekhez fordult, hogy ennek a kérésnek hangot és formát adjon.

A Program vezetését a Nemzeti Minimum Alapítvány végzi. Az Alapítvány elnöke, a Program vezetője Horgas Péter, látványtervező, aki 2014 novemberében, a következő barátai és munkatársai segítségével indította el a kezdeményezést:Balogh Zsolt (technikai vezető, EVENTSTUDIO), Bodor Johanna (koreográfus), Bornai Tibor (zenész, zeneszerző), Csoszó Gabriella (fotóművész), Galkó Balázs (színművész), Gálvölgyi Dorka (rendezvényszervező), Gulyás Nelli (gyártásvezető), Kovács Ádám (szociálpolitikus), Liptay Gabriella (kommunikációs szakember), Sándor Erzsi (újságíró), Szabó Dominika (kommunikációs szakember), Szemere Katalin (újságíró), Szinetár Dóra (színművész). A csoporthoz később más szakemberek és segítők csatlakoztak, többek között: Ercse Kriszta (oktatáspolitikus), dr. Hoffman István (alkotmányjogász, ELTE ÁJK), Husz Ildikó (kutató, MTA), Marozsán Csilla (Máltai Szeretetszolgálat), Ritók Nóra (Igazgyöngy Alapítvány), Romhányi Balázs (kutató, KFIB), Schrale Ágota (kutató, Budapest Intézet), Somos-Krishnan Anna (kutató), Vecsei Miklós (Máltai Szeretetszolgálat, alelnök).

A Nemzeti Minimum Programot számos szervezet és egyház támogatta, többek között az Igazgyöngy Alapítvány, a Református Szeretetszolgálat, a Gyermekétkeztetési Alapítvány, a Vöröskereszt, a Máltai Szeretetszolgálat, a Pannonhalmi Főapát, Várszegi Asztrik, a Jezsuiták tartományfőnöke, Forrai Tamás, a Mazsihisz és elnöke, Heisler András, az EMIH és vezetője, Köves Slomó, és még sokan mások.

 

Ajánlatunk


Liliom, a „szerethető csirkefogó”. Liliom, a „külvárosi hintáslegény”. Liliom, a „kallódó életművész”. A „proletár”. Az „áldozat”. Az „asszonyverő”... Molnár Ferenc talán legjobb színdarabja számtalan értelmezésben került már bemutatásra.

Ajánló


zenés családi roadmovie 10-től 100 éves korig

Roman Polanski hasonló című filmjéből készítette nagy sikerű színpadi rendezését, melyet nemzetközi alkotógárdával állított színre a PS Produkció. Eddig több…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!