Broadway Jegyiroda
Jegyiroda:
1075 Bp. Károly krt. 21.
Tel: 06 1 780-07-80 Nyitva: H-P: 10-18

Jegyvásárlás

Program


A REMÉNY  SZÜLETÉSE - Dr. Jane Goodall és az On The Spot alkotóinak előadása
2

A REMÉNY SZÜLETÉSE - Dr. Jane Goodall és az On The Spot alkotóinak előadása

A REMÉNY SZÜLETÉSE - Dr. Jane Goodall & On The Spot

Milyen élet vár gyermekeink generációjára, visszafordítható-e Földünk pusztulása? Mit tehetünk szülőként, hogy visszaállítsuk a kibillent harmóniát?

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2016. május 23. hétfő, 18:00

Dr. Jane Goodall etológus, ENSZ békenagykövet 2016-os magyarországi látogatása során mindössze egy nyilvános előadást tart.  A világhírű főemlőskutató az On The Spot alkotóival, Magyarország legnépszerűbb utazó dokumentumfilmeseivel, Cseke Eszterrel és S. Takács Andrással közös előadásában a fenti kérdésekre keres válaszokat.

Dr. Jane Goodall 2015-ben magyarul is megjelent A remény magvai című könyvében arról ír, hogy a növények jelentik a földi élet alapját. A természeti erőforrások gátlástalan kifosztása, az esőerdők pusztítása, a génmódosítás ezért komoly aggodalomra adhat okot a jövő generációi számára. A szerző szerint reményt az adhat, ha minél többen ébrednek rá, hogy tehetnek a változásért! A remény magvai ezért a gyermekek, akik szüleik közreműködésével segíthetnek létrehozni egy élhetőbb és harmonikusabb világot. A népszerű kutató e szemlélet alapján hozta létre Tanzániában az idén 25 éves Roots & Shoots (Rügyek & Gyökerek) környezeti nevelési programot, amelynek a világon közel 100 országban, több mint 8000 iskolás gyerekből és környezettudatos felnőttből álló csoportja működik.

A születés témáját Cseke Eszter és S. Takács András az On The Spot: 9 hónap alatt a Föld körül című sorozata és személyes élettörténete teszi aktuálissá. A több nemzetközi díjjal is jutalmazott sorozat legutóbbi epizódjai a világ eltérő pontjain élő családok esetében engedtek betekintést az új élet születésébe. A születés témája kapcsán a kulturális eltérések és a következő generációra váró fő kihívások is jól kirajzolódnak a sorozatban. A május 23-i előadás során, a szerzőpáros izgalmas és tanulságos élménybeszámolójából megtudhatjuk, hogy a világ különböző pontjain hogyan születnek a remény „magvai”!

A program angol nyelvű, de tolmácsgép igényelhető (lásd jegytípusok).

Dr. Jane Goodall magyarországi látogatását a magyar Jane Goodall Intézet szervezi.

www.janegoodall.hu

Belépőjegyek:

 - 10 000 Ft.- Támogatói belépőjegy 

 Q, R, S szektorok

- tartalmazza belépést a rendezvényre, tolmácsfülhallgatót, ingyenes parkolást a    Tüskecsarnok -1. szintjén, valamint az előadás után lehetőség Dr. Goodall-lal egy rövid személyes találkozóra. 

 Tolmács fülhallgató jegy

- 500 Ft. 

Önállóan belépésre NEM jogosít, csak belépőjeggyel együtt érvényes. 

Jegyenként 1 db tolmácsfülhallgató és így a tolmácsolás igénybevételére jogosít. 

A Támogatói jegy ára egyben tartalmazza a Tolmács fülhallgatót is!

Ajánlatunk


„Rájöttem, hogy az emberek soha nem fognak megváltozni. Mindig hagyni fogják, hogy az okosabb és erőszakosabb ember uralkodjon rajtuk. Aki mindent mer, annak lesz igaza! Aki felrúgja a szabályokat, az hozza majd a törvényeket, és aki a legtöbbet meri, annak az igaza lesz a legerősebb. És ráébredtem, hogy a hatalom mindig annak a kezébe kerül, aki hajlandó megragadni. Hogy csak merni kell. Ennyi az egész. És akkor elhatároztam, hogy én merni fogok.”

A Vivace Táncforgatag 6 budaörsi sportegyesület és 300 táncos részvételével kerül megrendezésre 2024 június 1-én, 18 órai kezdettel a RaM-Art Színházban.

Három nő és három férfi, ez egy szextett – bár a szerepek meglepően cserélődnek ezen a viharos éjszakán. Eleinte minden világos, ki kinek a kicsodája, ám közbeszól a kémia, meg egy tudálékos szexuálpszichológus – és csak reménykedni lehet, hogy sok félreértés és félre...

Ajánló


Tavaly az Edinburgh Fringe Fesztiválon óriási kritikai és közönség sikert arató IMA újra látható a Müpa mellett felállított sátorban.

Bár egészen kicsi kora óta hangszerek között nevelkedett, sokáig nem volt egyértelmű, hogy a zenei pályát választja. A szakralitáshoz máig…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!