Broadway Jegyiroda
Jegyiroda:
1075 Bp. Károly krt. 21.
Tel: 06 1 780-07-80 Nyitva: H-P: 10-18

Jegyvásárlás

Program


TANKCSAPDA
2

TANKCSAPDA

Az újításairól híres Tankcsapda április 28-ra egy igazán különleges koncertet álmodott a Papp László Budapest Sportarénába. "Egy régi vágyunkat valósítjuk meg egy középre helyezett színpaddal - meséli Lukács Laci - láthattunk hasonlót külföldi előadóktól és mindig szimpatizáltunk a gondolattal, hogy egyszer a mi közönségnek a mi Arénánkban mi is a küzdőtér közepéről a közönségünkkel közösen énekeljük a dalainkat.  több

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2017. április 28. péntek, 20:00

Pályafutása egyik legnagyobb show-jára készül a TANKCSAPDA. 2017 április 28-án a zenekart az Aréna küzdőterének közepére helyezett színpadon igazán közelről láthatja és hallhatja a közönség az év legütősebb rockkoncertjén.

A debreceni rockbanda mára a műfaj elvitathatatlan magyarországi éllovasa. Mérlegük 27 év alatt tizennégy soralbum, három koncertlemez, négy könyv és három turnéfilm, begyűjtve az összes lehetséges szakmai díjat, úgy mint Arany Zsiráf, EMeRTon, Fonogram, Artisjus, vagy a Viva Comet. Lemezeik egytől-egyig többszörös platina státuszt értek el. A legutóbbi, ’Urai vagyunk a helyzetnek’ című albumuk, a nagy várakozást követően bombasztikus sikerrel alig három hónap alatt ötszörös platinalemez lett. 2013 novemberében az újra kiadott eddigi összes album több héten át foglalta el a MAHASZ lista első 14 helyét, néhány hónap alatt közel 100.000 darabos összeladási szám mellett.

„Szerintem a zenekart azért szeretik ennyien, mert bár az elmúlt két és fél évtizedben rengeteget változtunk, de sohasem akartunk se kevesebbnek, se többnek látszani annál, mint amik vagyunk." – mondja a frontember.

A Tankcsapda a rendszerváltás-kori zenekarok közül a legeredetibb és egyben legsikeresebb. Népszerűségük az egyedülálló hangzáson, az őszinte és kifejező szövegvilágon túl a rajongókhoz való hűségükben rejlik. A banda azon kevés, rendszeresen koncertező zenekarok közé tartozik, akik nem csak itthon, hanem már számos európai országban is sikeresek. A klubkoncertektől a nagyszínpadokig nincs olyan helyszín ami ne adott volna otthont teltházas Tankcsapda bulinak. A Kisstadion, a Syma csarnok, a Sziget Fesztivál Tankcsapda napján megjelent több mint 35 ezer rajongó, vagy a 2016-ban immár tizedik alkalommal szervezett Főnix csarnokos koncert rekordnak számító mérföldköve.

„A cél az volt, hogy elérjünk egy szélesebb réteget, de úgy, hogy közben ne veszítsük el az irányítást.  - Fejes Tamás a zenekar dobosa szerint - fontos, hogy megtartsuk a kisebb, pár száz fős klubkoncerteket is, de úgy, hogy akár egy csendesebb, kevesebbet játszott időszak árán máskor tíz-tizenöt-húszezer embernek is fel tudjunk lépni. ” 

A rock’n’roll trió történetének talán legsikeresebb korszaka 2012-től indult. Sidlovics Gábor Sidi érkezésével a dalszerzés is felfrissült, a legendás dalok mellé egyre több új rock sláger született. Új albumaikkal az elmúlt években megismert zenei korszakok és stílusok szinte mindegyikét megidézik a balladisztikus daloktól a gyors és dallamos rock és punk témákon át a heavy metál hangzásig.  

Az újításairól híres Tankcsapda április 28-ra egy igazán különleges koncertet álmodott a Papp László Budapest Sportarénába. "Egy régi vágyunkat valósítjuk meg egy középre helyezett színpaddal - meséli Lukács Laci - láthattunk hasonlót külföldi előadóktól és mindig szimpatizáltunk a gondolattal, hogy egyszer a mi közönségnek a mi Arénánkban mi is a küzdőtér közepéről a közönségünkkel közösen énekeljük a dalainkat." A fedett fesztivál-hangulatú produkció természetesen különleges élményt nyújt majd a nézőknek, akik a zenekart a szokásosnál közelebbről élvezhetnek az Aréna bármely ülőhelyéről, vagy a kibővített küzdőtérről egyaránt.

Ajánlatunk


Május 11-én fergeteges ValMar koncerttel zárul a 2024-es Pápai Expo és Agrárpiknik, az év legmenőbb agrárrendezvénye.

Ildikó kiváló szakpolitikus, aki komoly karrier előtt áll, amennyiben le tudja küzdeni egy apró hibáját: nem tud hazudni.

Ajánló


A musicalben árva gyerekek egy csapata kószál a háborús front kellős közepén. Egy békés hajlékra vágynak, ahová behúzódhatnak éjszakára. És…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!