Broadway Jegyiroda
Jegyiroda:
1075 Bp. Károly krt. 21.
Tel: 06 1 780-07-80 Nyitva: H-P: 10-18

Jegyvásárlás

Program


Anima Musicae - a Zene Lelke

Anima Musicae - a Zene Lelke

Az Anima Musicae Kamarazenekar napjaink egyik legizgalmasabb hazai hangszeres formációja. A Zene Lelkéről elnevezett együttes első önálló zeneakadémiai estjén ars poeticájához híven széles repertoárból választott művekkel lép színpadra.

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2017. február 17. péntek, 19:30

Az időbeli végpontokat H. I. F. Biber újszerű elemekkel tarkított, korabeli csatát ábrázoló programzenéje, valamint Balogh Máté, a Zeneakadémia fiatal zeneszerző tanárának műve, a Luca Marenzio in Salzburg adja. Utóbbi az Anima Musicae felkérésére született 2012-ben, azóta pedig többek között a rangos brüsszeli BOZAR-ban is bemutatásra került. Ugyancsak az alma materben végzett a zenekarhoz ezer szállal kötődő kiemelkedő csellóművésznő, Rohmann Ditta, aki C. P. E. Bach versenyművében csatlakozik szólistaként az együtteshez. A Bach-művek értő tolmácsolójaként a művésznő 2012-ben a lipcsei Bach-verseny második díját, valamint a C. P. E. Bach Társaság különdíját is elnyerte. A műsor második részében évfordulós zeneszerzők következnek: a 125 éve született Honegger ritkán játszott Himnusza, valamint a tíz évvel korábban született Bartók Béla egyetlen vonószenekarra írott műve, a Divertimento hangzik el a műsor méltó zárásaként.

Műsor:

Biber:Battalia
Balogh Máté:Luca Marenzio in Salzburg
C. P. E. Bach:3. (A-dúr) csellóverseny, Wq 172
Honegger:Hymn
Bartók:Divertimento, BB 118
Közreműködik:Rohmann Ditta (cselló)Anima Musicae Kamarazenekar (művészeti vezető: G. Horváth László)

Ajánlatunk


Székely Csaba Az igazság gyertyái című műve a bözödújfalusiak megpróbáltatásainak állít emléket. A szerző mély empátiával és sajátos humorral fordul e kifejezetten megrendítő téma felé. Egy olyan közösség életébe nyerünk bepillantást, akik mindig is jól megfértek egymással, kivéve a történelemnek abban a négy évben, amikor a hatalom erőszakkal beleszólt az életükbe.

Robert Icke: Oidipusz Fordította: Upor László

Antony Jay és Jonathan Lynn politikai komédiája, amelynek az eredetét jelentő tévésorozat a BBC műsorán aratott világsikert, a hatalom sajátos kulisszái mögé enged betekintést.

Ajánló


A musical zenéje sokféle műfajból merít, igazán színes, magával ragadó hangzásvilágot teremtve, több igazi sláger is felcsendül a darabban.

Ken Ludwig: Primadonnák Bohózat 2 részben

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!