Broadway Jegyiroda
Jegyiroda:
1075 Bp. Károly krt. 21.
Tel: 06 1 780-07-80 Nyitva: H-P: 10-18

Jegyvásárlás

Program


Anima Musicae - a Zene Lelke

Anima Musicae - a Zene Lelke

Az Anima Musicae Kamarazenekar napjaink egyik legizgalmasabb hazai hangszeres formációja. A Zene Lelkéről elnevezett együttes első önálló zeneakadémiai estjén ars poeticájához híven széles repertoárból választott művekkel lép színpadra.

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2017. február 17. péntek, 19:30

Az időbeli végpontokat H. I. F. Biber újszerű elemekkel tarkított, korabeli csatát ábrázoló programzenéje, valamint Balogh Máté, a Zeneakadémia fiatal zeneszerző tanárának műve, a Luca Marenzio in Salzburg adja. Utóbbi az Anima Musicae felkérésére született 2012-ben, azóta pedig többek között a rangos brüsszeli BOZAR-ban is bemutatásra került. Ugyancsak az alma materben végzett a zenekarhoz ezer szállal kötődő kiemelkedő csellóművésznő, Rohmann Ditta, aki C. P. E. Bach versenyművében csatlakozik szólistaként az együtteshez. A Bach-művek értő tolmácsolójaként a művésznő 2012-ben a lipcsei Bach-verseny második díját, valamint a C. P. E. Bach Társaság különdíját is elnyerte. A műsor második részében évfordulós zeneszerzők következnek: a 125 éve született Honegger ritkán játszott Himnusza, valamint a tíz évvel korábban született Bartók Béla egyetlen vonószenekarra írott műve, a Divertimento hangzik el a műsor méltó zárásaként.

Műsor:

Biber:Battalia
Balogh Máté:Luca Marenzio in Salzburg
C. P. E. Bach:3. (A-dúr) csellóverseny, Wq 172
Honegger:Hymn
Bartók:Divertimento, BB 118
Közreműködik:Rohmann Ditta (cselló)Anima Musicae Kamarazenekar (művészeti vezető: G. Horváth László)

Ajánlatunk


A kubai mulatók forró, szivarfüstös éjszakáinak sztárja, a kubai nép elsőszámú kedvence, a HABANA SOCIAL CLUB zenekar a 2024-es világkörüli utolsó turnéjára kiegészült a világhírű Tropicana Club szólótáncosaival és így egy különleges műsorral várja mindazokat, akik egy igazi karibi élményre vágynak.

Antony Jay és Jonathan Lynn politikai komédiája, amelynek az eredetét jelentő tévésorozat a BBC műsorán aratott világsikert, a hatalom sajátos kulisszái mögé enged betekintést.

Ajánló


Az Őrült Nők Ketrece egy olyan hely, ahol mindenki az lehet, aki. Vagy épp az, aki lenni akar. De ha…

Macskabál van az elhagyott színház ódon színpadán. Minden évben egyszer megrendezik a bált, és erre összegyűlnek a környék - nagyon…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!