Broadway Jegyiroda
Jegyiroda:
1075 Bp. Károly krt. 21.
Tel: 06 1 780-07-80 Nyitva: H-P: 10-18

Jegyvásárlás

Program


KOWALSKY MEG A VEGA 15
2

KOWALSKY MEG A VEGA 15

Kowalsky meg a Vega 15 éves jubileum

15 év, 8 album, rengeteg koncert, videoklip és emlék – ünnepel a Kowalsky meg a Vega, és nem csak úgy ímmel-ámmal: idén dupla album, a 2018-at a jubileum évét pedig Aréna koncerttel nyitják meg.

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2018. február 17. szombat, 20:00

Kowalsky meg a Vega 15 éves jubileum

15 év, 8 album, rengeteg koncert, videoklip és emlék – ünnepel a Kowalsky meg a Vega, és nem csak úgy ímmel-ámmal: idén dupla album, a 2018-at a jubileum évét pedig Aréna koncerttel nyitják meg.

A 2003-as Pimasz grimasz című első albumuk óta sok változáson ment keresztül a zenekar. A Kowalsky, Jimmy, More, Dani és Sóder alkotta jelenlegi felállás azonban erősebb, mint valaha. Legutóbbi nyolcadik lemezük, a Varázsszavak, négyszeres platina minősítést ért el néhány hónap alatt. Ami az immár tizenötödik évben is a bandát jellemzi, az közönségükkel való kapcsolata. Közvetlen dalszövegeik, emberközeli és egyben sodró hangulatú koncertjeik nyomán mára az ország egyik legnépszerűbb zenekarává váltak. „A dalaink a nagybetűs életről szólnak! Pontosan meg vannak fogalmazva azok az irányultságok, indíttatások, amikre mi gondolunk, hogy fontos, érdemes szót ejteni róla. Aki már ismeri a zenekart, az pontosan képbe van azzal, hogy mi „csak” az életről beszélünk.” – mondja Kowa. A csapat mottója is lehetne a 2010-ben megjelent Ötcsillagos című album, Ki van ez találva című dalának egy sora: „Mindennek oka van, ez Tökéletes világ!”

A zenekar 2017-ben sem pihen meg, közelgő 15 éves jubileuma alkalmából dupla albumot ad ki, mely októberre várható és ahogy a korábbi lemezek, ez is a debreceni stúdióban készül. Persze, addig sem maradunk hallgatni- és látnivaló nélkül, hiszen április 2-án a csapat klipet forgat a dupla album egyik dalára, mindamellett, hogy egész évben folyamatos, megújult látványvilágú koncertek várhatók országszerte a jelentősebb klubokat és fesztiválokat érintve. A sorra teltház előtt játszó Kowalsky meg a Vega Jubileumi koncertjére még rátesz egy lapáttal és fennállásának legnagyobb buliját ígéri rajongóinak a Papp László Budapest Sportarénában 2018. február 17-én.

A jegyvásárlás gyermekek számára 3 éves kortól kötelező.

Ajánlatunk


Lázár Ervin mesejátékát már számos változatban láthatták az író rajongó olvasói. Tévéjáték, könyv, vagy színházi formában, sőt egy generáció nevelkedett Dömdödöm kedves versmondásán, vagy Bruckner Szigfrid hencegő oroszlán nagyzolásain.

1905. Elárverezik a párizsi Operaház teljes hajdani berendezéseit. Többek között egy csillárt, amely a kikiáltó szerint egy máig sem tisztázott baleset okozója volt. A baleset tetteseként az Operaház titokzatos Fantomját emlegették.

RUMINI Ferrit-szigeten Zenés mesejáték Négy éves kortól ajánljuk! A Pesti Művész Színház- Fogi Színház előadása

Ajánló


Három nő és három férfi, ez egy szextett – bár a szerepek meglepően cserélődnek ezen a viharos éjszakán. Eleinte minden…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!