Broadway Jegyiroda
Jegyiroda:
1075 Bp. Károly krt. 21.
Tel: 06 1 780-07-80 Nyitva: H-P: 10-18

Jegyvásárlás

Program


The Firebirds (DK)

The Firebirds (DK)

A három rendkívüli zenész alkotta trió neve Igor Sztravinszkij Tűzmadár szvitjére utal, nem véletlenül. A csapat olyan zeneszerzők műveit interpretálja a maga egyedi módján, mint Sztravinszkij, Carl Nielsen, Csajkovszkij, vagy Rimszkij-Korszakov. Előadásukban ezek a művek egészen más műfajokkal és stílusokkal (jazz, surf, szabad improvizációs zene, blues és még sok minden más) összekapcsolódva nyernek új értelmezést.  több

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2017. április 25. kedd, 21:00

A dobos, zeneszerző és zenekarvezető Stefan Pasborg 2011-ben hozta létre a triót annak kapcsán, hogy a koppenhágai Jazzhouse rezidens művésze volt abban az évben. Stefan egész életében igen szoros kapcsolatban állt többek között Sztravinszkij zenéjével is, révén hogy édesanyja a koppenhágai Dán Királyi Balett balett-táncosa volt, s így legkorábbi zenei benyomásainak jó részét a „klasszikus” világból nyerte. A Firebirds formációval a jazzhez köthető improvizatív zene és a teljes mértékben lejegyzett zeneművek találkozását kívánja megvalósítani, abszolút egyedi hangzást teremtve.

Közreműködik:

Anders Banke - szaxofon
Anders Filipsen - billentyűs hangszerek
Stefan Pasborg - dob

Kérjük Önöket, hogy az Opus Jazz Clubba váltott jegy mellé ne felejtsenek el asztalt foglalni! Asztalt jeggyel, internetes jegyváltás esetén utalványazonosítóval rendelkező vendégeinknek tudunk foglalni. Az asztalfoglalásokat legkésőbb 21 óráig tudjuk fenntartani! Közvetlenül koncertkezdés előtt történő jegyvásárlásnál vendégeink a meglévő asztalokat érkezési sorrendben foglalhatják el.
Tel: (+36 1) 216 7894

Ajánlatunk


Az ezeregy éjszaka az egyik legismertebb és legcsodálatosabb mese az egész világirodalomban. Páratlanul gazdag és színes történet szerelemről, hűségről, örök emberi értékekről, de ravaszságról, cselvetésekről és gyarlóságról is.

A világon először a Madách Színház kapta meg a jogot, hogy non-replica változatban állítsa színpadra a Mamma Mia! musicalt. A bemutató 2014 augusztusában a Szegedi Szabadtéri Játékokon, szeptemberben pedig a Madách Színházban volt.

Ajánló


Előadja a ZsigmondLala Énekstúdió győri amatőr musical csoportja. A műsor időtartama 90 perc.

Tornádó gyorsaságú pörgések, hihetetlen jelmezek, lélegzetelállító mozdulatok és mindent elsöprő szenvedély. Ez a Grúz Állami Népi Együttes! Újra Magyarországon a…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!