Broadway Jegyiroda
Jegyiroda:
1075 Bp. Károly krt. 21.
Tel: 06 1 780-07-80 Nyitva: H-P: 10-18

Jegyvásárlás

Program


8. Belga Sörfesztivál
12

8. Belga Sörfesztivál

A fesztivál, ahol mindenki megtalálja a maga sörét! Május közepén nyolcadik alkalommal kerül megrendezésre a belga sörrajongók ünnepe, a Belga Sörfesztivál! 2017 május 19-21.


 több

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2017. május 21. vasárnap, 12:00

45 belga sörfőzde 250-féle sörét, közülük 65-féle csapolt sört kóstolhatnak meg az érdeklődők. Szabadtéren és légkondicionált helyiségben egyaránt lehetőség lesz enni-inni.

A „Sörkedvelő” belépőjegy 4, a „Sörrajongó” 6 pohár sört tartalmaz.
Minden belépő mellé fesztiválpoharat adunk a helyszínen!
Az elővételes jeggyel érkező vendégeinknek egy pohár Gallica Premium Pils sört adunk ajándékba a fesztiválon!
A megvásárolt jegykupon a fesztivál bármelyik napján felhasználható, és mindhárom napra érvényes!

Jegyárak kategóriák:

-         Sörkedvelő 3700 Ft (4 zseton)

-         Sörrajongó 5000 Ft (6 zseton)

Elővételben vásárolt jegyeitekkel belépéskor az „Elővételes jegy / VIP” pultokat keressétek, ahol átvehetitek poharaitokat és a zsetonjaitokat!


 

 

 

 

Ajánlatunk


A történet két szélhámosról szól: Lawrence úriember, akiről könnyen elhisszük, hogy nemesi sarj, egy száműzött uralkodó; Freddy Benson azonban kisstílű. Meséjében szegény, beteg nagymamájának gyűjt könyöradományokat. Kettejük barátsága akkor kezdődik, amikor kiderül, hogy mindketten a Riviérán kívánnak turistákat kifosztani, és rájönnek, hogy szövetkezve könnyebb. A Steve Martin és Michael Caine játékával fémjelzett film nem véletlenül ihlette meg a „színházcsinálókat”. A fordulatokban gazdag és rendkívül humoros történet kiváló zenével fűszerezve robbant be a Broadwayre, útját azóta is töretlen nevetésorkán, tapsvihar és díjeső övezi.

Az Őrült Nők Ketrece egy olyan hely, ahol mindenki az lehet, aki. Vagy épp az, aki lenni akar. De ha muszáj másnak mutatnod magad, mint aki vagy? Hit, remény, szeretet, munka, család, haza, tegnap, ma, holnap, én, te – és ketten együtt.

Ajánló


Claude Magnier legendás bohózatában Louis de Funès 13 év alatt több mint hatszázszor játszotta Barnier szerepét – amit filmen később…

A Budapesti Operettszínház kiemelten fontosnak tartja, hogy támogassa autista embertársainkat a minél teljesebb élet megteremtésében és megélésében, ezért – ahogyan…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!