Broadway Jegyiroda
Jegyiroda:
1075 Bp. Károly krt. 21.
Tel: 06 1 780-07-80 Nyitva: H-P: 10-18

Jegyvásárlás

Program


A 100 TAGÚ CIGÁNYZENEKAR ÉS VENDÉGEI

A 100 TAGÚ CIGÁNYZENEKAR ÉS VENDÉGEI

100 TAGÚ CIGÁNYZENEKAR és VENDÉGEI a LISZT FERENC ZENEAKADÉMIA NAGYTERMÉBEN

2016.október 06.19.00

Liszt Ferenc, az egyetemes zeneirodalom egyik legnagyobb alakja 130 évvel ezelőtt, 1886. július 31-én hunyt el. Emlékének adózva, új műsort ad elő a zenekar, ez idáig még soha, ezen az estén csak magyar zeneszerzőktől íródott műveket mutatnak be.  több

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2016. október 6. csütörtök, 19:00

100 TAGÚ CIGÁNYZENEKAR és VENDÉGEI a LISZT FERENC ZENEAKADÉMIA NAGYTERMÉBEN

 2016.október 06.19.00

 Liszt Ferenc, az egyetemes zeneirodalom egyik legnagyobb alakja 130 évvel ezelőtt, 1886. július 31-én hunyt el. Emlékének adózva, új műsort ad elő a zenekar, ez idáig még soha, ezen az estén csak magyar zeneszerzőktől íródott műveket mutatnak be.

 A legjobb hazai muzsikusokból verbuválódott, a világon egyedülálló 100 Tagú Cigányzenekar, az egyik legismertebb magyar kulturális exportcikkévé vált. Az együttes lehengerlő hangzása és előadásmódja, utánozhatatlan virtuozitása valóságos csoda. 

A cigányzene, elsősorban talán nem is zenei műfaj, hanem előadói stílus, amit a Magyar Örökség és Hungarikum díjas 100 Tagú Cigányzenekar, egyedi hangszerelésben és előadásmódban, rendkívüli virtuozitással, szíveket megérintő szabadság elegyével ad elő.

A kritikusok szerint "van valami varázslatos" abban, ahogy a "világ leghíresebb cigányzenekara" a színpadon megjelenik. Ennek oka, hogy minden fellépésükön ugyanaz a lelkesedés árad belőlük. A siker számukra üzenet, mely minden muzsikusnak újabb inspirációt ad.

 Megalakulásuktól (1985.november 02.) kezdve a közönség kedvencei váltak,  milliók rajonganak értük szerte a világban a mai napig.

Ajánlatunk


A fiatal amerikai orgonaművész, Bryan Anderson a Pennsylvania Államban megrendezett 2023-as Longwood Gardens Nemzetközi Orgonaverseny nagydíjasa. „Briliáns” és „első osztályú” - így méltatta játékát a kritika.

musical két részben

Ajánló


Berlioz kései operanyitánya, a Beatrix és Benedek izgalmas, dinamikus zene. Csajkovszkij Hegedűversenye a 19. egyik legnépszerűbb versenyműve: egyszerre virtuóz és…

François Leleux a világ egyik legjobb oboaművésze, egyszersmind kiváló karmester. A Nemzeti Filharmonikus Zenekarhoz az utóbbi években úgyszólván „hazajár”: koncertjei…

A francia zene - akárcsak a francia konyha - kifinomultságáról híres, az ízek és a színek tökéletes összhangjáról, a részletek…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!