Broadway Jegyiroda
Jegyiroda:
1075 Bp. Károly krt. 21.
Tel: 06 1 780-07-80 Nyitva: H-P: 10-18

Jegyvásárlás

Program


A dzsungel könyve
2

A dzsungel könyve

Dés László – Geszti Péter – Békés Pál A dzsungel könyve musical  több

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2017. június 5. hétfő, 19:00

Kipling meséje Maugliról, a farkasok közt nevelkedett embergyerekről valószínűleg minden gyerek kedvence, mint ahogy a felnőttek is szeretik – s nem csak a Geszti–Dés szerzőpáros jegyezte dalokért. Ahogy minden mesében, ebben is szétszálazhatatlanul ott rejtőzik a tudás a születésről és a halálról, a magányba taszítottság és a közösségben való feloldódás élményéről, de befogadható a történet a nevelődési regények mintájára is: hogyan válunk kiszolgáltatott gyermekből tudatos léttel bíró, „meglett” emberré. S persze szól a törvény és a rend megtartó erejéről, a szabadság felszabadító érzéséről, s újragondolható általa a civilizáció megrontó vagy áldott működése, a rousseau-i értelemben vett „természet embere” és a „civilizáció embere” közt feszülő ellentmondás is.

A Soproni Petőfi Színház előadása a jövőbe vetíti ki Maugli világát: hősei a színház fákkal és bozóttal benőtt romjai közt jelennek meg, s a játék ebben a keretben értelmezi újra büszke civilizációnk esélyeit. Lehetünk-e még otthon a világban, vagy az ember sorsa az örök kívülálló számkivetettsége?

A musical a szerzők és a Proscenium Szerzői Ügynökség Kft. (www.proscenium.hu) engedélyével kerül bemutatásra.

Ajánlatunk


Az ezeregy éjszaka az egyik legismertebb és legcsodálatosabb mese az egész világirodalomban. Páratlanul gazdag és színes történet szerelemről, hűségről, örök emberi értékekről, de ravaszságról, cselvetésekről és gyarlóságról is.

Frank Wildhorn musicalje és Homonnay Zsolt rendezése a nő örök, csábító szenvedélyességét, a férfi és a nő ösztönös és csillapíthatatlan vonzalmát tárja a közönség elé, 21. századi, extravagáns környezetben.

Ajánló


Minden idők egyik legkedveltebb romantikus története, az ikonikus film sikeréhez méltó, musicalként születik újjá a Madách Színház színpadán.

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!