Broadway Jegyiroda
Jegyiroda:
1075 Bp. Károly krt. 21.
Tel: 06 1 780-07-80 Nyitva: H-P: 10-18

Jegyvásárlás

Program


A Kőr Király Kalandjai - Gyerekműsor

A Kőr Király Kalandjai - Gyerekműsor

A kőr, vagy más néven szív király varázslatos utazásra készül, fontos küldetése van és ehhez a Te segítségedet is kéri.  több

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2018. november 16. péntek, 19:00

Tarts velünk és segíts neki, ígérjük garantáltan izgalmas kalandokban lesz részed. Ez az utazás trükkökkel, csodákkal és megfejtésre váró titkokkal lesz teli.

A Kőr király Kalandjai Damien White interaktív mesejátéka, ahol a bűvészet, a mentalizmus, a mese és az interaktív szórakozás találkozik. A mesében a nézők (főleg a gyerekek) aktív résztvevői a történetnek, a család többi tagja pedig a nézőtéren élvezve a műsort, egy felejthetetlen élménnyel gazdagodnak.

A műsor jellemzői:
6-7 éves kortól ajánlott.
A műsor időtartama körülbelül másfél óra.

Ajánlatunk


Mary Chase groteszk vígjátékának címszereplője egy több mint két méter magas, nagy fehér nyúl, akit Harveynak hívnak. Ez a Harvey, Elwood bácsi legjobb barátja, egyesek szerint nem is létezik, csak az ő fejében, de a valóságban mégis sok galibát és félreértést okoz.

A filmek és játékok zenéin alapuló koncertek Európa-szerte ismert specialistája, a francia Overlook Events a tavaly decemberi teltházas A Gyűrűk Ura legszebb dalai koncert után most a Harry Potter-filmek legemlékezetesebb zenéit bemutató műsorral tér vissza.

zenés családi roadmovie 10-től 100 éves korig

Ajánló


Kukorica Jancsi és Iluska megindító szerelmi története, a csodás, magyar népmesei motívumokban bővelkedő daljáték, mely híven követi az eredeti művet…

Szekeres Adrien és László Boldizsár szimfonikus dal-estje

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!