Broadway Jegyiroda
Jegyiroda:
1075 Bp. Károly krt. 21.
Tel: 06 1 780-07-80 Nyitva: H-P: 10-18

Jegyvásárlás

Program


A Lourdes-i Keresztút szobrainak fotókiállítása - Maria De Faykod alkotásai
2

A Lourdes-i Keresztút szobrainak fotókiállítása - Maria De Faykod alkotásai

Felemelő, szép feladatot vállalt magára a Béres Alapítvány, amikor két évvel ezelőtt elhatározta, hogy ezt a rendkívüli hatást kiváltó szobor-együttest Magyarország lakosai számára is megismerhetővé teszi.

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

2008 februárjában volt 150 éve, hogy a Pireneusokban fekvő Lourdes melletti barlangban a kis Soubirous Bernadettnek megjelent a „fehér hölgy”, azaz Szűz Mária. Erre az évfordulóra, éppen tíz éve készült el a Lourdes-i Kegyhely megrendelésére, sok ország zarándokainak anyagi felajánlásából Maria de Faykod 17 stációból álló monumentális Lourdes-i Keresztútja. Az átlényegített márványszobrok a krisztusi szenvedés és feltámadás felfoghatatlan misztériumát közvetítik, reményt és erőt adnak mindenki számára.

„Soha nem fogom elfelejteni azt az akaratlanul ellesett pillanatot, amikor lourdes-i zarándoklatunk során megláttam, ahogy egy tolószékben ülő fiatal fiú alig mozgó, béna karjával centiméterről centiméterre haladva közelíti, majd megérinti Jézus kezét Maria de Faykod Lourdes-i Keresztútjának egyik stációjánál. Az a fiú ott – egészen biztos voltam benne – elérte az Istent.”

 A Lourdes-i Keresztutat alkotójuk által készített művészi fotókon, nagyméretű vászonnyomatokon mutatjuk be. A fotókiállítás ez idáig számos rangos helyszínét bejárta Magyarországnak, mindenütt nagy sikert aratott. Nagy öröm, hogy az MMA támogatásával a Pesti Vigadóban a főváros közönsége is találkozhat vele.

Ajánlatunk


A Vivace Táncforgatag 6 budaörsi sportegyesület és 300 táncos részvételével kerül megrendezésre 2024 június 1-én, 18 órai kezdettel a RaM-Art Színházban.

A történet két szélhámosról szól: Lawrence úriember, akiről könnyen elhisszük, hogy nemesi sarj, egy száműzött uralkodó; Freddy Benson azonban kisstílű. Meséjében szegény, beteg nagymamájának gyűjt könyöradományokat. Kettejük barátsága akkor kezdődik, amikor kiderül, hogy mindketten a Riviérán kívánnak turistákat kifosztani, és rájönnek, hogy szövetkezve könnyebb. A Steve Martin és Michael Caine játékával fémjelzett film nem véletlenül ihlette meg a „színházcsinálókat”. A fordulatokban gazdag és rendkívül humoros történet kiváló zenével fűszerezve robbant be a Broadwayre, útját azóta is töretlen nevetésorkán, tapsvihar és díjeső övezi.

Ajánló


Carl Orff CARMINA BURANA Szcenikus kantáta eredeti nyelveken, magyar, angol és eredeti nyelvű felirattal

Macskabál van az elhagyott színház ódon színpadán. Minden évben egyszer megrendezik a bált, és erre összegyűlnek a környék - nagyon…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!