Broadway Jegyiroda
Jegyiroda:
1075 Bp. Károly krt. 21.
Tel: 06 1 780-07-80 Nyitva: H-P: 10-18

Jegyvásárlás

Program


A mindentlátó királylány - Vaskakas Bábszínház / Vakációváró Fesztivál

A mindentlátó királylány - Vaskakas Bábszínház / Vakációváró Fesztivál

Az elmúlt évek nagy sikerein felbuzdulva immár harmadik alkalommal rendezzük meg nyárindító családi napunkat, idén is Vakációváró Fesztivállal indítjuk a nyarat a Városmajori Szabadtéri Színpadon.  több

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2018. június 10. vasárnap, 10:30

A családi nap keretein belül délelőtt a Vaskakas Bábszínház A mindentlátó királylány című gyerekszínházi előadásával kezdődik meg a 12 héten át tartó matinésorozat, majd kézműves-foglalkozásokkal, élő dinoszaurusz show-val, finomságokkal, meglepetésekkel, légvárral és számos élménnyel várjuk a kicsiket és nagyokat, hogy végül három generáció nagy kedvencével, Halász Judit koncertjével zárjuk az egész napos mulatozást.

Az egyik eszetlen, a másik sótlan, a harmadik tétova, a hetedik hetvenkedik, a tizediknek málészája méláz, a huszadiknak esze tokja tök, az ötvenedik bugyuta kutyapofa, a nyolcvanadik együgyű ügyefogyott, a kilencvennyolcadik ostoba oskolakerülő: hát nincs egy értelmes férfiféle az egész földkerekségen?" – kérdezi Rézi, a mindent látó királylány, miután kilencvenkilencedik kérője is képtelen volt tisztességesen elbújni előle. Rézi apja, XIII. Teszetosza Henrik, végső kétségbeesésében úgy határoz: a következő férfiféléhez, aki rájuk nyitja a trónterem ajtaját, hozzáadja hárpia-természetű leányát. Hozzáadja mindenképp! Akárki lesz is az illető! Mindannyiunk (de legeslegfőképpen Rézi királylány) szerencséjére azonban: a következő férfiféle nem lesz ám akárki!

 

RÉZI, királylány: Gergyely Rozália 

ALADÁR, legkisebb fiú:Vitányi-Juhász István 

KIRÁLY, XIII. (Teszetosza) Henrik: Szikra József m.v.

KIRÁLYNÉ, XIII. (Teszetosza) Henrikné, Begónia: Ujvári Janka Jászai Mari-díjas

Színpadra állította: Kolozsi Angéla

Tervező: Sipos Katalin és Sisak Péter

Koreográfia: Benkő Ágnes

Zeneszerző: Rab Viki

Az előadás a tatabányai Jászai Mari Színház és a győri Vaskakas Bábszínház koprodukciójában jön létre.

 

 

Ajánlatunk


Az előadás arról szól, milyen hazugságban élni, hazugságban leélni egy életet, és milyen, ha ezt a hatalmi elit különféle rétegeinek való megfelelés kényszeríti ránk. (Kovács Bálint)

Schiller szenvedélyektől szétrobbanó darabjában örök ellentétpárok csapnak össze: a kötelesség és a szabadság, a hatalomvágy és az erkölcsi tisztaság, a megfelelési kényszer és önmagunk vállalása, az önzés és a szerelem.

Fellegi Anna - ének Budapesti Akadémiai Kórustrásaság (karigazgató: Balassa Ildikó) ARLtistic Dance Company (koreográfus: Albert Réka Lilla) Budafoki Dohnányi Zenekar vezényel: Guido Mancusi

Ajánló


Ildikó kiváló szakpolitikus, aki komoly karrier előtt áll, amennyiben le tudja küzdeni egy apró hibáját: nem tud hazudni.

A világhírű francia mágus, Eric Lee először Budapesten.

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!