Broadway Jegyiroda
Jegyiroda:
1075 Bp. Károly krt. 21.
Tel: 06 1 780-07-80 Nyitva: H-P: 10-18

Jegyvásárlás

Program


A Négyszögletű Kerek Erdő - Liliput Társulat, Nagyvárad - Vendégváró Fesztivál

A Négyszögletű Kerek Erdő - Liliput Társulat, Nagyvárad - Vendégváró Fesztivál

A Lilliput Társulat előadása a Vendégváró Fesztivál keretében
Az előadás után kézműves foglalkozás várja a gyerekeket.
6 éven felülieknek.
 több

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2018. január 21. vasárnap, 10:00

Erzár király kicsi sámlin kuksol, térdén jegyzettömb, körötte gyűrött papírhegyek. Ő maga is gyűrött, mint egy búval bélelt arc, amelyet elfelejtettek kivasalni.  Pedig hajdan micsoda nagyhírű író volt! Fékezhetetlen agyvelejű, világvándor, szeretnivaló szeleburdi,  és mégis nemesen egyszerű, mint az ég kékje. Ám mindennek ellenére sokszor csak a bolondját járatták vele.  Bele is fáradt, hogy sehol sem értik meg. És ő sem érti az embereket. A szavaikat főleg nem, ha azok csak üres kilégzések – egy szavakkal dolgozónak pedig ez igazán szomorú dolog. És most egy sámlin ücsörög, kezében írószer és nem jön az ihlet. Egyszer csak bekopog egy furcsa, macskaformájú gyerek és azt mondja: Fussunk!

És futnak. A távolban halványan felsejlik egy kedves, barátságos kis zöldövezet.
Megérkeztünk! – így a macskaforma. Az én nevem Mikkamakka. Ez pedig a Négyszögletű Kerek Erdő. Itt senkit nem érhet bántódás.

Lázár Ervin meséjét felhasználva színpadra írta és rendezte: Szabó Attila

Szereplők: Hanyecz Debelka Róbert, Csepei Róbert, Daróczi István, Balogh Judit, Németi Emese, Stéfán Bodor Mária, Lélek Sándor Tibor, Birtalan Katalin, Oláh Anikó Katalin, Varga Imre

Tervező: Kasza Julianna
Zeneszerző: Csernák Zoltán Samu
Rendezőasszisztens: Ozsváth Zsuzsa
Koreográfus: Györfi Csaba

Az előadás után kézműves foglalkozás várja a gyerekeket.

6 éven felülieknek.

Az előadás időtartama 70 perc


A Lilliput Társulat a gyermek- és ifjúsági színházi formák számára biztosít társulati keretet. A társulat 2013-ban kezdeményezte az egykori művészeti vezető, Fux Pál nevét viselő Erdélyi Hivatásos Bábszínházak Találkozója, a FuxFeszt, létrehozását, amely kétévente gyűjti Nagyváradra a bábos szakma neves hazai és magyarországi képviselőit. A Lilliput Társulat, tevékenységét elsősorban az Árkádia Ifjúsági és Gyermekszínház épületében fejti ki, de alkalom adtán, a többi társulattal koprodukcióban nagyszínpadi produkciókat is színre visznek. A társulattal olyan rendezők dolgoztak együtt az utóbbi években, mint Bartal Kiss Rita, Szabó Attila, Palocsay Kisó Kata, Dió Zoltán, Urbán Gyula vagy Rumi László.


VI. Vendégváró Fesztivál
2018. január 19-20-21.
Határon túli magyar színházi műhelyeket bemutató sorozat
Vendég: Szigligeti Színház, Nagyvárad

A Bethlen Téri Színház a határon túli kulturális szervezetekkel együttműködésben immáron hatodik alkalommal rendezi meg a Vendégváró Fesztivált. A háromnapos rendezvény vendége ez alkalommal a nagyváradi Szigligeti Színház mindhárom tagozatával. A fesztivál fővédnöke Dr. Vető Marietta, Erzsébetváros alpolgármestere.

Ajánlatunk


Előadja a ZsigmondLala Énekstúdió győri amatőr musical csoportja. A műsor időtartama 90 perc.

Vincze Balázs művészeti vezető, rendező-koreográfus jól ismeri a polgári színházi hagyományokat kedvelő táncrajongók ízlését, kiválóan alkalmaz táncszínpadra ismert és közkedvelt irodalmi klasszikusokat. Nagyszerű arányérzékkel teszi követhetővé a cselekményt a tánc nyelvén. Klasszikus alapokra épülő kortárs koreográfiája különleges és látványos, szakmailag magas színvonalú, mégis befogadható és közönségbarát.

Ajánló


félig mese félig musical 9-99 éves korig, két részben

Janikovszky – lánykori nevén Kucses – Éva tizenkét és tizennyolc éves kora között, 1938-tól 1944-ig vezette a naplóját. Negyedik naplófüzetének…

Az Őrült Nők Ketrece egy olyan hely, ahol mindenki az lehet, aki. Vagy épp az, aki lenni akar. És ha…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!