Broadway Jegyiroda
Jegyiroda:
1075 Bp. Károly krt. 21.
Tel: 06 1 780-07-80 Nyitva: H-P: 10-18

Jegyvásárlás

Program


A Notre Dame-i Toronyőr
2

A Notre Dame-i Toronyőr

musical
esőnap: augusztus 14., 15., 21., 22.
 több

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2017. augusztus 20. vasárnap, 21:00

Victor Hugo gyönyörű nagyregényéből született A Notre Dame-i toronyőr című musical, melyből egyszerre kapunk képet Quasimodo, Esmeralda, Frollo és Phoebus kapitány érzelmeiről és Párizs varázslatos hangulatáról. Fülbemászó Disney-dallamokkal és egy igazán szenvedélyes történettel andalít augusztusban a Szegedi Szabadtéri és a Budapesti Operettszínház bemutatója. Magyarországon még sosem láthatták a nézők a darabot.

Oscar-díjra is jelölt Disney-dalokkal érkezik Szegedre a világsikerű musical, mely szerelemről, hősiességről és elfogadásról szól. A Notre Dame-i toronyőrt még sosem adták elő ilyen körülmények között.

Varázslatos párizsi forgatag fogadja majd a nézőt A Notre Dame-i toronyőr előadásain, a Szegedi Szabadtéri Játékokon. Victor Hugo regényéből Oscar-díjas csapat, Alan Menken és Stephen Schwartz írt nagysikerű musicalt, mely a világ számos országa után nyáron végre Szegedre érkezik a Dóm téri fesztivál és a Budapesti Operettszínház jóvoltából.

A musicalt még sosem láthatta a hazai közönség. Különleges lesz a szegedi dóm előtt tartott bemutató, hiszen első alkalommal adják elő olyan környezetben, melynek hangulata megidézi a világhírű francia katedrálist is.

A jövő nyár egyik leginkább várt produkciója tökéletes, szívhezszóló karácsonyi ajándék lehet. A Szabadtéri kedvezményes ünnepi bérlettípusai közül ötben is megtalálható a musical, így megválhatjuk a Mamma Mia!-val, a Toscával, a Vízkereszttel és az Ének az esőbennel egy csomagban is.

Az eredeti darab alapjául a Disney-rajzfilm szolgált, melynek dalait szintén jelölték Hollywood híres aranyszobrára. Csodálatos történet tárul a nézők szeme elé, melyben a csúf, púpos, ám csupaszív Quasimodo csak arra vágyik, hogy a Notre Dame tornyaiból a párizsi emberek színes forgatagába kerülhessen, legalább egy napra. Megszökik fogvatartójától, az esperes Frollótól, de a tömegbe leérve végül mindenki kegyetlenül bánik vele. Kivéve a gyönyörű cigánylányt, Esmeraldát, akibe Quasimodo, Frollo és Phoebus is beleszeret. A bonyodalmakból csak a hős púpos képes megtalálni a kiutat.

 

 

Ajánlatunk


A legnagyobb slágerek Geszti Péter (és bolygónk) meghatározó korszakaiból, Rap+Az, zene+stand up, vidám időutazás, meglepő fordulatok, korszakos vendégek, és egyedülálló AI látványosság!

Frank Wildhorn musicalje és Homonnay Zsolt rendezése a nő örök, csábító szenvedélyességét, a férfi és a nő ösztönös és csillapíthatatlan vonzalmát tárja a közönség elé, 21. századi, extravagáns környezetben.

Janikovszky – lánykori nevén Kucses – Éva tizenkét és tizennyolc éves kora között, 1938-tól 1944-ig vezette a naplóját. Negyedik naplófüzetének borítóján ceruzával írva ez áll: „Kizárólag az utókor számára.”

Ajánló


Christine-nek elege van. Elég a nagyvárosból, a zajból, de főleg a nemrég elvesztett férjével közös helyszínekből. Költözik tehát: New Yorkból…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!