Broadway Jegyiroda
Jegyiroda:
1075 Bp. Károly krt. 21.
Tel: 06 1 780-07-80 Nyitva: H-P: 10-18

Jegyvásárlás

Program


ADORJÁN TORTÁJA  a Katáng együttes műsora gyerekeknek
3

ADORJÁN TORTÁJA a Katáng együttes műsora gyerekeknek

Adorján tortája – a Katáng együttes műsora
gyerekversek magyar költők tollából - a zene szárnyán
óvodásoknak és 1. osztályos tanulóknak
 több

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2017. október 17. kedd, 10:30

Bojtos és Rojtos, a két kismanó elhatározza, hogy tortát sütnek testvérük, Adorján születésnapjára. Sajnos, Csiga Zsiga boltját zárva találják, így útnak indulnak, hogy összeszedjék a tortához valókat. A mese Kányádi Sándor, Kovács András Ferenc, Tamkó Sirató Károly, Varga Imre, Tarbay Ede, Dénes György, Fecske Csaba, Blaskó Virág Márta és Romhányi József verseiből kerekedik ki.

Időtartam: kb. 1 óra

Amit érdemes tudni róluk:

A Katáng zenekar a gyerekeknek írt dalokon, megzenésített verseken keresztül kíván szólni az egész családhoz. Sajátos zenéjük a kelta, magyar, klezmer és balkán népzene hangulataiból merít és jeles magyar költők verseiből táplálkozik. Bensőséges hangulatú dalaikból mesék kerekednek ki, amelyek megmozgatják a gyerekek és a felnőttek fantáziáját. Ennek a világképnek fontos eleme a természet szeretete, az állatok, növények, a természeti jelenségek, így a folyók, források, erdők, mezők világa.

Koncertjeiken sok izgalmas hangszert szólaltatnak meg, többek között kelta hárfát, ír furulyákat, tangóharmonikát, ukulelét, banjot és számos érdekes ütőhangszert.

A zenekar kiemelten fontosnak tartja, hogy a gyerekek és a felnőttek bevonásával, azaz a közönséggel közösen hozza létre a zenei élményt.

A zenekar 2005-ben alakult. Azóta számos rangos helyen, többek között a Művészetek Palotájában, a Millenárison, a Budapesti Tavaszi Fesztiválon, a Nemzetközi Kaleidoszkóp Versfesztiválon, a Vidor Fesztiválon, a Nemzeti Színház színpadán, a Merlin Színházban, a Győri Nemzeti Színházban, a pécsi Zsolnay Negyedben, a Gyerekszigeten és számos iskolában, óvodában lépett fel.

Első cd-je, Az Üveghegyen túl a Kossuth - Mojzer Kiadónál jelent meg 2008-ban. Az előadásról a Millenáris Teátrumban készült tv-felvétel, melyet az M1 vetített le 2009 januárjában. 2009 októberében az MR3 Bartók Rádió közvetítette élőben a zenekar előadását. Második, Hétmadár című lemezüket a Naphegy Kiadó segítette világra 2010-ben. Szintén a Naphegy Kiadó gondozásában jelent meg karácsonyi lemezük, az Itt van a szép, víg karácsony 2011-ben.

2012-ben, az Artisjus Zenei Alapítvány támogatásával készítették el Legyen szép, legyen jó című, szülinapi klipjüket. Negyedik lemezük, az Adorján tortája a Hungarotonnál jelent meg 2013 -ban.

A zenekar tagjai:

Chilton Flóra - kelta hárfa
Farkas Péter - ének, gitár, banjo, cinco, ukulele
Kaczúr Csilla - ének, harmonika, ír furulyák
Kas Bence - ének, ütős hangszerek
Misik Zoltán - bőgő Sólyom Imre (örökös tag) - vokál, bőgő
 

Jegyár: 1000 Ft

Jelentkezés és információ: Katona Gyöngyi/katona.gyongyi@ujkk.hu /231-6000

Ajánlatunk


Schiller szenvedélyektől szétrobbanó darabjában örök ellentétpárok csapnak össze: a kötelesség és a szabadság, a hatalomvágy és az erkölcsi tisztaság, a megfelelési kényszer és önmagunk vállalása, az önzés és a szerelem.

„Nem fiatalok. Nem szépek. Nem hibátlanok. De ma este színpadra lépnek, és le sem engedjük őket, míg nem marad – alul semmi!”

Kukorica Jancsi és Iluska megindító szerelmi története, a csodás, magyar népmesei motívumokban bővelkedő daljáték, mely híven követi az eredeti művet - és amely több mint száz éve visszatérő sikerdarabja a hazai és határon túli színpadoknak -, negyven év után ismét látható lesz a Budapesti Operettszínházban.

Ajánló


A Budafoki Dohnányi Zenekar jótékonysági koncertet ad a közel 30 éve működő Tüdőgyógyászatért Alapítvány javára, amely az Országos Korányi Pulmonológiai…

Márai Sándor világsikerű regénye a késői leszámolás drámája.

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!