Broadway Jegyiroda
Jegyiroda:
1075 Bp. Károly krt. 21.
Tel: 06 1 780-07-80 Nyitva: H-P: 10-18

Jegyvásárlás

Program


Agárdi Popstrand - NEOTON, KASZA TIBI

Agárdi Popstrand - NEOTON, KASZA TIBI

Az AGÁRDI POPSTRANDON mindig stúdió minőségben szól a kiváló hangosítás, a 2.2 m magas színpadnak köszönhetően a zenészek „bokától látszanak” és szinte testközelben játszanak, mivel EMBERLÉPTÉKŰ.  több

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2017. június 24. szombat, 19:00

A vidéken legrégebben működő – 40 éves!- agárdi szabadtéri színpad kínálata, minden évben kiválóan találkozik a 3 generációs közönségének az ÉRTÉKALAPÚ elvárásával és igényével. A Popstrand vendégeinek csak énekelni, tapsolni és táncolni „kell”, mivel a népszerű hely, minden mást biztosít: pl. normális és igényes műsort, kiváló minőségű hangosítást, magas színpadot, valamint szolid belépőjegy és ital árakat. Agárdon az a legfontosabb, hogy ÉLETKORTÓL FÜGGETLENÜL, mindenki érezze jól magát, a gyönyörű vízparti gyepszőnyeges természeti környezetben. Igen, a könnyen megközelíthető Popstrand színpad ünnepi rendezvénysorozata, egy nagyszerű koncert, tánc és kirándulás élmény!

Ajánlatunk


Az ezeregy éjszaka az egyik legismertebb és legcsodálatosabb mese az egész világirodalomban. Páratlanul gazdag és színes történet szerelemről, hűségről, örök emberi értékekről, de ravaszságról, cselvetésekről és gyarlóságról is.

Gyere el! Nem fogsz megváltozni, de lesz a darabban egy-két hozzád hasonló figura. Talán még azt is megtudod, hogy miért ANYÁM ORRA a címe!

Márai Sándor világsikerű regénye a késői leszámolás drámája.

Ajánló


Mary Chase groteszk vígjátékának címszereplője egy több mint két méter magas, nagy fehér nyúl, akit Harveynak hívnak. Ez a Harvey,…

Boris Eifman / ifj. Johann Strauss A PYGMALION-HATÁS Balett két felvonásban

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!