Broadway Jegyiroda
Jegyiroda:
1075 Bp. Károly krt. 21.
Tel: 06 1 780-07-80 Nyitva: H-P: 10-18

Jegyvásárlás

Program


AiEP (IT) bemutatja: Temporaneo Tempobeat / Kuriozoom

AiEP (IT) bemutatja: Temporaneo Tempobeat / Kuriozoom

A TEMPORANEO TEMPOBEAT című előadásban az alkotók a mozgást kiváltó tényezőket vizsgálják.
 több

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2017. június 9. péntek, 20:00

Az előadóművész bármikor mozgásba lép, ha egy érzést a térnek, a kontextusnak, a környezetnek, a többi táncosnak függvényében gesztussá formál. Rákérdez ezáltal a megszokott cselekvéseinkre, és ugyanakkor törekeszik új fizikai és hangi struktúrák felfedezésére.

A táncosok nemcsak előadóművészei, de szerzői is a megosztott, közös tapasztalatokon nyugvó darabnak. A beat box hangképzési technikáinak és egy sajátos loop-hoz hasonló programnak köszönhetően, amely lehetővé teszi a hangok rögzítését, felvételét és feldolgozását, a táncosok hozzák létre a zenét, és az olykor improvizatív táncszekvenciákat.

A test és a hang összjátéka egy olyan közösségi mozgó eseménnyé alakul, ahol a hangot egy speciális audio felszerelés, a történések, a hangok és a zajok utaztatják.

Ajánlatunk


A 2023|2024-es évad egy magyarországi bemutatóval indul, Tena Štivičić kortárs horvát drámaírónő 3tél című díjnyertes darabjával Alföldi Róbert rendezésében.

1958, nyara – Éktelen drága gyémántot hoznak a Minneapolis City Bankba. Egy notórius fegyenc megszökteti magát, hogy lecsapjon a kőre, közben beszáll mellé a kretén haverja, a szélhámos csaja, meg egy... karbantartó. Elcserélt személyazonosságok, titkolt tervek, szerelmi háromszögek, és egy város, ahol lassan a díszpolgár is gengszter. Ludwig herceg gyémántja pedig csak arra vár, hogy valaki, végre, lopja már el.

„Nem fiatalok. Nem szépek. Nem hibátlanok. De ma este színpadra lépnek, és le sem engedjük őket, míg nem marad – alul semmi!”

Ajánló


A Győri Filharmonikus Zenekar sikertörténetébe biztos beleégett egy dátum: 2009, amikor a legendás olasz filmzeneszerző-karmesterrel, az Oscar-díjas Ennio Morricone-val nagysikerű…

Van, hogy muszáj mindenestül elmerülni egy igazi klasszikus világában: a Szegedi Kortárs Balett családi mesebalettje erre ad lehetőséget a família…

Ennek a különleges darabjának nincs próbája, nincs díszlete, nincs jelmeze, nincs rendezője. Egy színész életében csak egyetlenegyszer adhatja elő a…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!