Broadway Jegyiroda
Jegyiroda:
1075 Bp. Károly krt. 21.
Tel: 06 1 780-07-80 Nyitva: H-P: 10-18

Jegyvásárlás

Program


ÁLOM ÚJRATÖLTVE

ÁLOM ÚJRATÖLTVE

Álom újratöltve
Zsámbéki Színházi Bázis
 több

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2018. szeptember 8. szombat, 19:00

Az Álom újratöltve Shakespeare Szent Iván-éji álom c. darabja nyomán épülő előadás, amely feszegeti a játék vagy előadásmódok különböző határait.

 A szituáció egy ismert világ: egy lakodalom. S mégis rendhagyó módon történik: hiszen három házas vagy házasulandó pár ünnepéről szól, akik a „vőfély” segítségével mutatják meg szerelmi létezésüket, mindennapi akadályaikat a násznép, a vendégek, vagyis a nézők előtt akár egy tv show-ban vagy egy bulvárszínházban. A mindenkori lagzi hagyománya keveredik a színházi szertartással, ahol az alakok, a szereplők egyre jobban megmutatkoznak a nagyérdemű előtt, hiszen ezek régi alakok a múltból, pontosabban szólva ismert viszonyrendszerek ismétlődnek, amelyek elkezdik kibontani a Szent Iván-éji álom c. vígjáték struktúráját. A varázslat egy valós helyzetben történik meg, ahol nincs varázslás, hanem mi, nézők, vendégek vesszük észre saját belső időnkön keresztül, hogy nem különbözünk ezektől a lényektől. Ugyanolyan zavar és esetlenség lakozik bennük, a színészekben, mint bennünk, nézőkben. Hiszen egy keresés résztvevői vagyunk minden hibáinkkal együtt.

Az előadás egy lehetőség arra, hogy emberi szempontokat keressünk játszó és befogadó között. Egy lehetőség arra, hogy a színházat néhány pillanatra legyőzze a szerelem iránti örök vágy.

Alkotók: Berki Szofi, Csépai Eszter, Csuvik Viktor, Dávid Zsuzsa, Gábri Nikolett, Horváth Julianna, Hubertova Henrietta, Iszak Dorottya, Kazári András, Katona Dávid, Nagyhegyesi Zoltán, Mészáros Márton, Pável Réka, Szorcsik Kriszta, Tari Teréz, Tóth Szilvia Lilla

Filmrendező: Nagy Bianka
Operatőr: Szentgáli Csaba
Zeneszerző: Katona Dávid
Zenei szerkesztő: Katona Dávid
Látvány: Sardar Tagirovsky, Katona Dávid
Dramaturg: Adorján Beáta
Írta: Sardar Tagirovsky

Rendezte: Sardar Tagirovsky

Az előadás létrejöttét a Nemzeti Kulturális Alap támogatta.


Ajánlatunk


Gyere el! Nem fogsz megváltozni, de lesz a darabban egy-két hozzád hasonló figura. Talán még azt is megtudod, hogy miért ANYÁM ORRA a címe!

Tizenkét embernek kell döntenie egy ember sorsáról: bűnös vagy nem bűnös. De hogyan hozhat egyhangú döntést, hogyan találhatja meg a közös nevezőt egy teljesen különböző emberekből álló társaság, akik még a szavak jelentésében sem tudnak megegyezni egymással?

A 60 perces angol nyelvű túrák mindennap háromszor (13:30, 15:00, 16:30) indulnak. Időszakosan olasz, francia, spanyol, német és magyar nyelvű túrák is elérhetőek. Jegyár: 9000 Ft Próbák ideje alatt a nézőtér nem látogatható. Előadások idején az épületlátogatás szünetel.

Ajánló


Minden idők egyik legkedveltebb romantikus története, az ikonikus film sikeréhez méltó, musicalként születik újjá a Madách Színház színpadán.

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!