Broadway Jegyiroda
Jegyiroda:
1075 Bp. Károly krt. 21.
Tel: 06 1 780-07-80 Nyitva: H-P: 10-18

Jegyvásárlás

Program


Álomszép Andalúzia-Halloween-i Flamenco Party
2

Álomszép Andalúzia-Halloween-i Flamenco Party

Az andalúziai flamenco tablaok hangulatát idéző színes autentikus előadás külföldi vendégművészekkel!
Nem érdemes kihagyni!
Az előadás végén még a közönséget is megtáncoltatjuk!

 több

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2017. október 31. kedd, 19:30

„A flamenco nem csak egy tánc, hanem egy művészi kifejező eszköz a tánc- a zene – és az ének nyelvén. Egy életforma, melyet különböző kultúrák találkozása – eltérő vallású-szokású népek együttélése alkotott, s alakít napjainkig. Folyamatosan változik, fejlődik, hiszen határtalanul befogadó. Annyira komplex, hogy teljességgel szinte megtanulhatatlan. Technikája olyan készségeket, és gyakorlást igényel, hogy a táncok királyának is nevezik, bár ez a gitárjátékára is elmondható lenne.

Mindenki saját ízlésére, egyéniségére formálhatja, a már elsajátított technikát, s kiteljesedhet abban. Titka, hogy megtanuljuk-e úgy alkalmazni, mintha egy nyelv lenne, s létrejön-e a zenész és táncos közötti varázslatos kapcsolat, a lelkünk nyelvén folytatott beszélgetés. Hiszen itt a táncos nem egy állandó ritmusú zenére táncol, hanem irányít, s a zene úgy fog lélegezni, ahogyan a résztvevők.

Célom, nem kifejezetten csak tánc-központú, hanem az engem foglalkoztató gondolatokat szeretném úgy átadni, hogy azokat nyelvektől függetlenül mindenkinek mesélhessem, azzal a művészeti ággal, melyet számomra legkifejezőbbnek találok, és olyan művészekkel együtt, akiknek a flamenco nem csupán a munkájuk, hanem a lélegzetük, szívverésük.” (Pirók Zsófia)

Flamenco gitár, cajón: Andrzej Lewocki

Flamenco tánc, ének, zongora: Mateo El Gallito
Ütőhangszerek: Tar Gergely

Flamenco tánc: Lippai Andrea Harangozó Gyula, EuroPas-díjas, és Köztársasági Érdemkereszttel kitüntetett táncművész

Flamenco tánc: Pirók Zsófia, Az évad legjobb pályakezdő táncművésze díj - 2016

Ajánlatunk


A valaha volt legjobbnak tartott Queen-show érkezik egy felejthetetlen koncertre! Több ez, mint nosztalgia: a számtalanszor díjazott és méltatott, világhírű Killer Queen együttes kapcsán a neves People magazin egyenesen úgy nyilatkozott, hogy Freddie Mercury újra él! Itt az alkalom, hogy átélje a hátborzongató csodát és ezrekkel énekelje a jól ismert szövegeket.

Evita egy fogalom. Evita a nő - kultikus imádat és totális elutasítás között. Evita a megértett és eltaszított. Evita az imádott és az üldözött. Evita az ember.

A filmek és játékok zenéin alapuló koncertek Európa-szerte ismert specialistája, a francia Overlook Events most az egyik legkülönlegesebb műsorával tér vissza Budapestre.

Ajánló


„Hegedűs a háztetőn… valahol mind azok vagyunk. Megpróbálunk egy letisztult dallamot kicsalni, miközben egyensúlyozunk, hogy ne szegjük nyakunkat. Nem könnyű!”

A vadászat című, mára már ikonikus album 1984-ben jelent meg, idén ünnepli 40. évfordulóját. Hobo és nagyszerű zenekara a rangos…

Nagyszabású, exkluzív koncerttel érkezik tavasszal a Várkert Bazár színpadára a kivételes tehetségű, nemzetközileg is elismert énekesnő Király Linda és a…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!