Broadway Jegyiroda
Jegyiroda:
1075 Bp. Károly krt. 21.
Tel: 06 1 780-07-80 Nyitva: H-P: 10-18

Jegyvásárlás

Program


Amerikából jöttem – családi jazz-színház Kálloy Molnár Péterrel és a Modern Art Orchestrával / SÁTOR

Amerikából jöttem – családi jazz-színház Kálloy Molnár Péterrel és a Modern Art Orchestrával / SÁTOR

Korosztály: 8- év  több

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2017. december 23. szombat, 16:00

Az itthon és külföldön is széles körben elismert big band, a trombitás Fekete-Kovács Kornél vezette Modern Art Orchestra. Sokoldalúságuk bizonyítéka, hogy tevékenységükről Eötvös Péter épp olyan elismerően nyilatkozik, mint Michel Legrand vagy Ennio Morricone. Az Amerikából jöttem című előadás a színház és a humor erejével hozza közelebb a jazz műfaját a jövő zenehallgatóihoz, de a gyerekeket elkísérő szülők és nagyszülők is biztosan jól szórakoznak majd. Az improvizáció egyik legtapasztaltabb színházi képviselője, Kálloy Molnár Péter az előadáson újabb és újabb szerepekbe bújik, amelyek a showbiznisz világának egy-egy jellemző karakterét mutatják be. A játékos történetek a nagyzenekarral és a közönséggel kölcsönhatásban alakulnak. A műsor második felében a zenekar a témához kapcsolódó darabokból válogatott koncerttel zárja az előadást.



Ajánlatunk


Két jubileum varázslatos találkozása a Müpa színpadán: a Talamba Ütőegyüttes fennállásának huszonötödik évfordulóját Muszorgszkij idén százötven éves zeneművével, az Egy kiállítás képei című zongoraciklus 21. századra hangolt feldolgozásával ünnepli - az Emerson, Lake & Palmer és Tomita Iszao verziói után így teremtve egy saját változatot a 19. századi remekműből ütőhangszerekre és elektronikára, DJ Bootsie közreműködésével.

Berlioz kései operanyitánya, a Beatrix és Benedek izgalmas, dinamikus zene. Csajkovszkij Hegedűversenye a 19. egyik legnépszerűbb versenyműve: egyszerre virtuóz és bensőséges. César Franck d-moll szimfóniája pedig a belga származású francia szerző német komolyságot árasztó opus magnuma.

Az Európa nevezetes zenei tájait bemutató sorozat első koncertje északra kalauzol, az ott élő népek sajátságos világát, színeit és ízeit bemutatva. Sibelius történelmi eseményeket bemutató szimfonikus költeményének zenei témája a finnek nemzeti énekévé vált.

Ajánló


zenés családi roadmovie 10-től 100 éves korig

„Háromfogásos gourmet menü” – jellemezte a Bachtrack kritikusa Paavo Järvi koncertjét, amelyen Sibelius, Tüür és Beethoven egy-egy darabját tűzte műsorra.…

Kőszegi Imre mindig jó időben van. Decemberben tölti be 80. életévét. És persze zenésztársai mindig számíthatnak kifogástalan lüktetésű kíséretére. A…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!