Broadway Jegyiroda
Jegyiroda:
1075 Bp. Károly krt. 21.
Tel: 06 1 780-07-80 Nyitva: H-P: 10-18

Jegyvásárlás

Program


Apátlanul

Apátlanul

Anton Pavlovics Csehov: Apátlanul (Platonov)
Ruszt József Stúdiószínház, Színmű

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2018. május 27. vasárnap, 19:00

A fiatal özvegy, Anna Petrovna birtokán, szokásos féktelen nyári örömünnepre készülő társaság már csak Platonovot, a közösség lelkeként számontartott falusi tanítót várja, hogy kezdetét vegye a mulatság. Ám a férfi érkezésekor szembesül régi szerelme házasságkötésének tényével. Az önfeledt szórakozás, Platonov tréfái, a hosszú tél után megérdemelt felszabadultságérzés helyett elfojtott érzelmek, féktelen indulatok, ki nem mondott vallomások törnek elő a legkevésbé várt módokon. Házasságok, életek, anyagi javak forognak kockán Csehov művében, mely magában foglalja későbbi nagy drámáinak több elemét is. A magányosság különös tragikomédiájaként számontartott darabot Szász János rendezésében láthatják.

Ajánlatunk


Kukorica Jancsi és Iluska megindító szerelmi története, a csodás, magyar népmesei motívumokban bővelkedő daljáték, mely híven követi az eredeti művet - és amely több mint száz éve visszatérő sikerdarabja a hazai és határon túli színpadoknak -, negyven év után ismét látható lesz a Budapesti Operettszínházban.

Pietro Mascagni PARASZTBECSÜLET / MESSA DI GLORIA Koncertszerű előadások magyar, angol és eredeti nyelvű felirattal

félig mese félig musical 9-99 éves korig, két részben

Ajánló


A „Csirbiri” koncerten a filmkoncert zenei anyagából hallható válogatás, amely csokorba fogja Halász Judit egyedülálló pályafutásának legnépszerűbb alkotásait.

Az ezeregy éjszaka az egyik legismertebb és legcsodálatosabb mese az egész világirodalomban. Páratlanul gazdag és színes történet szerelemről, hűségről, örök…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!