Broadway Jegyiroda
Jegyiroda:
1075 Bp. Károly krt. 21.
Tel: 06 1 780-07-80 Nyitva: H-P: 10-18

Jegyvásárlás

Program


Art Anzix Színház bemutatja - Edvin Marton & Evgeni Plushenko: KINGS ON ICE
2

Art Anzix Színház bemutatja - Edvin Marton & Evgeni Plushenko: KINGS ON ICE

Ne hagyja ki a ragyogó művészek fúzióját, szórakoztató és kiváló program kicsiknek és nagyoknak egyaránt, kihagyhatatlan CSALÁDI PROGRAM !

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2018. április 29. vasárnap, 19:00

A világ számos országa után, a Jég Királyai ismét hazánkba látogatnak. Láss jeges csodát!

2018. április 29. este 7 órára kivételes és lenyűgöző előadásra invitáljuk  Önöket a Papp László Budapest Sportarénába.
Egyedülálló zenés – jeges – varázslatos - exclusive show, végtelen szenvedéllyel és kiemelkedő tehetségekkel érkezik  a magyar közönség elé.

A Jég Királyai között a műkorcsolya világhírű olimpiai  és Európa  bajnokait : Evgeni Plushenkot (olimpiai bajnok), Adelina Sotnikovát (olimpiai bajnok) Alexander Smirnov-Yuko Kawagutit (Európa  bajnok), Tomas Vernert (Európa bajnok), Florent Amodiot (Európa bajnok) láthatjuk  és nem utolsó sorban a kiváló világhírű  Emmy- díjas hegedűművészt, Edvin Martont.

 Evgeni Plushenko - a világ legnagyobb korcsolyázó tehetsége,  többszörös  olimpiai bajnok. 1996-tól több mint 50 aranyérmet nyert, és történelmet írt a 4-3-3 kombinált ugrással. Fontos kiemelni, hogy az aranyérmek szervesen kapcsolódnak Edvin Martonhoz, ugyanis az Ő zenéjére versenyzett.

Edvin Marton világhírű Emmy díjas hegedűművész, igazi műkincs Antonius Stradivarius hegedűjével(- 1699-) a világ hegedűversenyének aranyérmes győztesével kápráztatja el a publikumot pazar fények pompájában.

Rajtuk kívül még számos világsztár tudásán ámulhatunk majd a Papp László Budapest Sportarénában, bár az izgalmak fokozása végett a fellépők végleges listáját a szervezők egy későbbi időpontban hozzák nyilvánosságra.

A lenyűgöző és különleges produkcióban, a korcsolyázók feszegetik a gravitáció törvényét, izgalmas  és olykor veszélyes koreográfiákkal gazdagítják az előadást.

A műkorcsolya elitje mellett megszólalnak a nagy klasszikusok, mint például  a Keresztapa, mely páratlan érzéssel tölti el a produkciót.

A Kings On Ice zenéjének egyik részét  Edvin Marton  szerezte.

A show a Danubius Music Produkciós Iroda ill. az Art Anzix Színház szervezésében valósul meg.

Ajánlatunk


A tengerparti szálló valójában családi villa, aminek tulajdonosával meghitt viszonyba keveredik. Egy szép napon a rendező felesége elhatározza, hogy meglátogatja férjét ebben a sokat dicsért panzióban. Rögtönözni kell! Villámgyorsan „létrehoznak” egy szállodát..

Rádiós, a fiatal tudós a számítógépe tökéletesítésén dolgozik a padláson. Ide érkezik meg négy bolyongó szellem – Kölyök, Meglökő, Herceg és Lámpás – az igazi hősök, akiket kihagytak a mesékből. Itt szeretnének találkozni a Révésszel, aki elviszi őket egy távoli csillagra, az „örökre szépek” bolygójára, ahol végre otthonra lelhetnek..

Ajánló


A musicalben árva gyerekek egy csapata kószál a háborús front kellős közepén. Egy békés hajlékra vágynak, ahová behúzódhatnak éjszakára. És…

40 évvel első szegedi előadása után visszatér az István, a király!

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!