Broadway Jegyiroda
Jegyiroda:
1075 Bp. Károly krt. 21.
Tel: 06 1 780-07-80 Nyitva: H-P: 10-18

Jegyvásárlás

Program


Art of Magic- a mágia művészete

Art of Magic- a mágia művészete

Illúzió, bűvészet, mentalizmus egy műsorban. Négy fiatal, innovatív tehetség, akik különleges képességekkel rendelkeznek és a közönséget is szó szerint el fogják varázsolni.

 több

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2017. április 29. szombat, 19:00

A művészek álltak már a világ legnagyobb színpadjain, produkcióikkal elkápráztatták Las Vegas, Dubai legnagyobb szórakozóhelyeinek közönségét, még a Szaudi Nagyherceget is ámulatba ejtették mutatványaikkal. 

Szabaduló-művészet és gondolatolvasás, a bűvészet különféle válfajai: eltüntetés és elővarázsolás, klasszikus és modern illúziók, manipulációs bűvészet, lélegzetelállító trükkök, látványos show és táncelemek egy színpadon, s mindez humorral fűszerezve.

A produkció varázslatos hangulatát a One Nation Entertainment legjobb zenészei biztosítják, akik elrepítenek a csodák birodalmába. A színpadképet Everdance táncszínház társulata teszi teljessé, akik koreográfiájukkal színesítik a műsort.   

Lépjenek be a bűvészet birodalmába, hogy Önöket is megigézzék a varázslat művészei!

www.artofmagic.hu

Ajánlatunk


A kubai mulatók forró, szivarfüstös éjszakáinak sztárja, a kubai nép elsőszámú kedvence, a HABANA SOCIAL CLUB zenekar a 2024-es világkörüli utolsó turnéjára kiegészült a világhírű Tropicana Club szólótáncosaival és így egy különleges műsorral várja mindazokat, akik egy igazi karibi élményre vágynak.

Ajánló


40 évvel első szegedi előadása után visszatér az István, a király!

A fiatal Edmond Dantest a menyegzőjéről viszik el a rendőrök egy feljelentés alapján. If várának börtönébe kerül, ahonnan nincs visszatérés.…

A „Csirbiri” koncerten a filmkoncert zenei anyagából hallható válogatás, amely csokorba fogja Halász Judit egyedülálló pályafutásának legnépszerűbb alkotásait.

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!