Broadway Jegyiroda
Jegyiroda:
1075 Bp. Károly krt. 21.
Tel: 06 1 780-07-80 Nyitva: H-P: 10-18

Jegyvásárlás

Program


Ártatlanok

Ártatlanok

Les innocentes
francia-lengyel film, 115 perc, 2016
francia és lengyel nyelven, magyar felirattal

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2017. augusztus 25. péntek, 20:15

Rendező: Anne Fontaine

Szereplők: Lou de Laâge, Agata Buzek, Agata Kulesza

Fiatal vöröskeresztes orvosnő érkezik Lengyelországba 1945-ben, hogy a koncentrációs táborok túlélőit gyógyítsa. Mathilde-ot megkeresi a közeli kolostor rendfőnöknője, hogy segítséget kérjen tőle. A doktornő ellátogat a zárdába, és megtudja, hogy az apácák még mindig traumatizáltak a szovjet katonák erőszakoskodása miatt, és hogy a fiatal nővérek közül sokan gyermeket várnak. Terhességük és hitük összeegyeztethetetlen, és Mathilde segítsége az egyetlen reményük.

 

 

Forgalmazó: Cirko Film Kft

Ajánlatunk


A Puskás musical a leghíresebb magyar ember és az Aranycsapat történetét dolgozza fel, és állít méltó emléket neki. A darab szerzői Szente Vajk, Galambos Attila és Juhász Levente már többször bizonyították tehetségüket. Sikeres színdarabjuk valós eseményeken nyugszik, és hűen mutatja be a kort, amelyben játszódik.

Az a zenekar, amelyet Kobayashi Ken-Ichiro életében először vezényelt szülőhazája határain kívül, az a budapesti MÁV Szimfonikus Zenekar volt. 2024. május 24-i koncertünkre a Zeneakadémián néhány óra alatt elkeltek a jegyek, és mivel sokan lemaradtak a lehetőségről, ezért úgy döntöttünk, megismételjük a koncertet másnap, május 25-én, 19:00 órakor az Erkel Színházban!

Fellegi Anna - ének Budapesti Akadémiai Kórustrásaság (karigazgató: Balassa Ildikó) ARLtistic Dance Company (koreográfus: Albert Réka Lilla) Budafoki Dohnányi Zenekar vezényel: Guido Mancusi

Ajánló


Isten eljön hozzánk, mert nagyon sok mondanivalója van. Megosztja gondolatait az elmúlt néhány tízezer év történéseiről és tapasztalatairól, válaszol az…

40 évvel első szegedi előadása után visszatér az István, a király!

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!