Broadway Jegyiroda
Jegyiroda:
1075 Bp. Károly krt. 21.
Tel: 06 1 780-07-80 Nyitva: H-P: 10-18

Jegyvásárlás

Program


Asphalt Horsemen: Unplugged in my old town

Asphalt Horsemen: Unplugged in my old town

A Fonogram díjas gödöllői Asphalt Horsemen zenekar 2018. január 27-én egy különleges estére készül. A Gödöllői Művészetek Háza ad helyet annak a nagyszabású eseménynek, ahol a fiúk akusztikus hangszerelésben mutatják be eddig megjelent két albumuk dalait.


 több

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2018. január 27. szombat, 19:00

Ez a két óra igazi esszenciája lesz a southern rockban utazó csapat elmúlt nyolc évének.

Számos hazai és külföldi koncert után végre saját városukban, igazán exkluzív körülmények között mutathatják be repertoárjukat.

A zenekar tervei között többek között olyan vendégművészek meghívása szerepel,mint  Szabó Attia (Csík zenekar), Ferenczi György (F. Gy. és a Rackajam), Vidák Róbert (Kowalsky meg a Vega), Szitha Miklós (Talamba Ütőegyütes), Tömpe Gábor, Végh Miklós, Hegyi Kolos (Stereochrist, Magma Rise), Jesse James (Hollywood Rose), Pocsai Kriszta és Varga Lilla.

Ajánlatunk


Két jubileum varázslatos találkozása a Müpa színpadán: a Talamba Ütőegyüttes fennállásának huszonötödik évfordulóját Muszorgszkij idén százötven éves zeneművével, az Egy kiállítás képei című zongoraciklus 21. századra hangolt feldolgozásával ünnepli - az Emerson, Lake & Palmer és Tomita Iszao verziói után így teremtve egy saját változatot a 19. századi remekműből ütőhangszerekre és elektronikára, DJ Bootsie közreműködésével.

Godfrey Reggio, a kísérletező szellemű amerikai rendező 1982-ben készítette el Koyaanisqatsi című filmjét, amely az új iránt fogékony közönség köreiben kultikus alkotássá vált. A cím a hopi indiánok nyelvén annyit jelent: Kizökkent világ - ezzel a címmel forgalmazták a filmet annak idején Magyarországon is.

A funkos/funkys pop-rockban utazó Honeybeast nevéhez számtalan album, illetve sláger fűződik, melyek közül kiemelkedik A legnagyobb hős című 2014-es szerzemény, 24 milliós (!) kattintásszámmal.

Ajánló


1905. Elárverezik a párizsi Operaház teljes hajdani berendezéseit. Többek között egy csillárt, amely a kikiáltó szerint egy máig sem…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!