Broadway Jegyiroda
Jegyiroda:
1075 Bp. Károly krt. 21.
Tel: 06 1 780-07-80 Nyitva: H-P: 10-18

Jegyvásárlás

Program


AZ AUER TRIÓ KAMARAESTJE  Auer Fesztivál -Veszprém

AZ AUER TRIÓ KAMARAESTJE Auer Fesztivál -Veszprém

Az Auer Trió kamaraestje
Auer Fesztivál – Veszprém

 több

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2018. augusztus 2. csütörtök, 20:00


HAYDN: G-dúr trió „Magyar rondó” No. 25, Hob.XV:25
BEETHOVEN: D-dúr trió  „Szellem” No. 5 op. 70 No. 1
MENDELSSOHN: d-moll trió No. 1, Op. 49, MWV Q29

Az Auer trió tagjai:
Fülei Balázs zongoraművész
Kováts Péter hegedűművész
Varga István gordonkaművész

Auer Lipót – a világhírű, Veszprémben született hegedűművész, hegedűpedagógus és karmester – korának egyik legmeghatározóbb kamaraművésze is volt. Zeneszerzők sora – köztük Csajkovszkij, Borogyin, Glazunov – várta, hogy bemutassa, vagy csak véleményt mondjon új kamaraműveikről. A 2016-os veszprémi Auer Fesztiválon megalakult Auer Trió egyik célkitűzése épp az volt, hogy Auer kamaraművészi jelentőségére is felhívja a figyelmet. A három zeneakadémiai tanár – Fülei Balázs zongoraművész, Kováts Péter hegedűművész és Varga István gordonkaművész – alkotta formáció számtalan koncerten képviselte az „Auer-örökséget” itthon és külföldön egyaránt. Előadásukban a klasszikus trió-repertoár meghatározó művein kívül kevéssé ismert, például Liszt kompozíciók is hallhatók rendszeresen. 
A ma esti koncerten a trió műfajának megteremtője, Haydn életerős C-dúr triója mellett Beethoven különleges hangulatú, semmihez sem hasonlítható művét, a „Szellem” triót is megismerhetjük Mendelssohn fergeteges d-moll triója társaságában.

Ajánlatunk


A Müpa-beli koncerten balladák és tempósabb dalok, a legnagyobb slágerek közül huszonnégy szám csendül fel, ahogy eddig még soha: akusztikus, kamarazenei átiratban, két vokalista, zongora, hegedű, cselló és fuvola kíséretével.

zenés játék két részben

A Monte Cristo grófja egy igazi, nagy ívű, romantikus musical Dumas regénye alapján. Szerelem, intrika, bosszú, szenvedély Szomor György dalaival, Pozsgai Zsolt átdolgozásában. Emberi drámák, sorsok, a jó és a rossz megítélése, ami olykor nem is olyan egyszerű.

Ajánló


Poirot nyomozó kényelmes hazaútra vágyik a legendás, káprázatos Orient Expresszen. Csakhogy az előkelő útitársak között akad valaki, aki nagyon gyanús.…

Az Őrült Nők Ketrece egy olyan hely, ahol mindenki az lehet, aki. Vagy épp az, aki lenni akar. De ha…

A francia zene - akárcsak a francia konyha - kifinomultságáról híres, az ízek és a színek tökéletes összhangjáról, a részletek…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!