Broadway Jegyiroda
Jegyiroda:
1075 Bp. Károly krt. 21.
Tel: 06 1 780-07-80 Nyitva: H-P: 10-18

Jegyvásárlás

Program


Az Öldöklő Tejcsarnok

Az Öldöklő Tejcsarnok

Rejtő Jenő A detektív, a cowboy és a légió című kisregénye és egyéb Rejtő-szövegek alapján készült Kárpáti színdarabja, melyet Rejtő Jenő születésének 110. évfordulóján mutatnak be.

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2016. december 17. szombat, 20:00

A nézők az italukat szürcsölve merülhetnek el az asztalok között kibontakozó kozmikusan groteszk eseményekben, és szurkolhatnak hőseinknek, hogy sikerüljön záróra előtt leadniuk a kiadónak legújabb remekművüket, a légiós, kalóz- vagy erotikus regényt, hogy kifizethessék belőle a hitelbe elfogyasztott rengeteg kávé és sör árát. Segítségükre van ebben Plack, az éhenkórász zseni, aki egy jó ötletért az anyját is eladná, és akitől nem csak azt tanulhatjuk meg, hogyan kell P. Howard-regényt írni, hanem hogy élet és a ponyvairodalom között kevesebb a különbség, mint gondolnánk.

Az előadás igazi szerelemmunka az alkotók részéről, akik a darab figuráihoz hasonló nincstelen lelkesedéssel kezdtek a megvalósításba, és most közösségi finanszírozásból szeretnék fedezni a rendkívül kis költségvetésű előadás költségeinek egy részét. Kárpáti igazi álomcsapatot szedett össze a független társulatok fiatal színészei közül. Van közöttük több ex-Szputnyikos, van, aki a TÁP-ból, a k2 színházból, a HOPPartból vagy a Titkos Társulatból érkezett.

A színészek közül többeket a BEKVART Zenekarból is ismerhet a közönség. A kocsmaasztalok mellett megszólalnak a hangszerek: zongora, basszusgitár, klarinét, tuba, dob, teremin.

A csapat a közösségi finanszírozás egy hónapos kampánya alatt meglepetés mini-videósorozattal jelentkezik, és exkluzív ajándéktárgyak felkínálásával, valamint támogatói jegyek elővásárlási lehetőségével egy korszerű pártolói/mecénás rendszer alapjait szeretné lefektetni.

HÁTSÓ KAPU előadása
Csontváz, margó, sorminta
zenés kocsmaszínházi merényletre készülnek Kárpáti Péterék

Ajánlatunk


Egy vagyonos üzletember hirdetést ad fel: néhai üzlettársa fiát keresi, szeretné tisztességesen, rengeteg pénzzel megjutalmazni. Billy bejelentkezik, mint jogos örökös, azonban rá kell jönnie, hogy személyazonosságát nehezebb bizonyítani, mint hitte. Mert egyre több „Billy” érkezik a hirdetésre…

„Háromfogásos gourmet menü” – jellemezte a Bachtrack kritikusa Paavo Järvi koncertjét, amelyen Sibelius, Tüür és Beethoven egy-egy darabját tűzte műsorra. A Grammy-díjas észt-amerikai karmester hasonlóan ínyenc programmal érkezik a BFZ-hez is.

A mindennapjainkhoz hasonlóan sok humorral és persze sok aggodalommal megírt, lebilincselően izgalmas, rejtvényhez hasonló kortárs Lear-parafrázist Máté Gábor rendezi.

Ajánló


Az István, a király egy családi viszály története: Géza fejedelem halála után fia örökölné a hatalmat, de a hagyományokra hivatkozva…

Frank Wildhorn musicalje és Homonnay Zsolt rendezése a nő örök, csábító szenvedélyességét, a férfi és a nő ösztönös és csillapíthatatlan…

Évnyitó vagy szülői értekezlet? Napközi ügyelet és portfólió készítés? Mit tegyünk, ha a tanár kollégák játszmákba hajszolják egymást és visszaélnek…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!