Broadway Jegyiroda
Jegyiroda:
1075 Bp. Károly krt. 21.
Tel: 06 1 780-07-80 Nyitva: H-P: 10-18

Jegyvásárlás

Program


Bál a Savoyban

Bál a Savoyban

A történet Nizzában játszódik, a nászútról hazaérkező szerelmespár boldogságát a férj viharos múltja zavarja meg. Henry egy éjszakai együttlétről szóló, bármikor beváltható váltót adott egy brazil táncosnőnek. A tartozást a művésznő a Savoy Hotel nagyszabású bálján óhajtja behajtani, ahova a gyanakvó feleség is betoppan..

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2018. május 20. vasárnap, 17:00

Ábrahám Pál - Fritz Löhner-Beda - Alfred Grünwald: Bál a Savoyban
Operett 2 részben

A történet Nizzában játszódik, a nászútról hazaérkező szerelmespár boldogságát a férj viharos múltja zavarja meg. Henry egy éjszakai együttlétről szóló, bármikor beváltható váltót adott egy brazil táncosnőnek. A tartozást a művésznő a Savoy Hotel nagyszabású bálján óhajtja behajtani, ahova a gyanakvó feleség is betoppan. Az operett 1932-es magyarországi bemutatóját sikeres európia premierhullám előzte meg.

Közreműködik a Győri Nemzeti Színház zenekara, énekkara, tánckara

Bemutató: 2017. április 22. 19.00 óra, NAGYSZÍNHÁZ

 

Ajánlatunk


Mindenkivel megeshet – mármint ha nő, és elmúlt annyi...

Kata és Bianca egy gazdag páduai úr lányai. Egyik szelíd, mint a galamb, de a másik vad, indulatos, csípős nyelvű, fékezhetetlen. A kisebbiknek akad is kérője bőven, de apja nem adja férjhez addig, míg a nagyszájút el nem veszi valaki. Hiába a sok kérő, Makrancos Kata senkinek nem kell. Ebben a kilátástalannak tűnő helyzetben jelenik meg Petrucchio, akit nem riaszt vissza a feladat. Elhatározza, hogy megzabolázza a gazdag, csinos, vonzó hárpiát.

Ajánló


Bár egészen kicsi kora óta hangszerek között nevelkedett, sokáig nem volt egyértelmű, hogy a zenei pályát választja. A szakralitáshoz máig…

A Vivace Táncforgatag 6 budaörsi sportegyesület és 300 táncos részvételével kerül megrendezésre 2024 június 1-én, 18 órai kezdettel a RaM-Art…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!