Broadway Jegyiroda
Jegyiroda:
1075 Bp. Károly krt. 21.
Tel: 06 1 780-07-80 Nyitva: H-P: 10-18

Jegyvásárlás

Program


Balance Wheel Group - Nyáresti smoothjazz koncert

Balance Wheel Group - Nyáresti smoothjazz koncert

Balance Wheel Group
Dorogi Ákos és zenekarának lemezbemutató koncertje

 több

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2018. június 20. szerda, 19:00

A hazai jazzélet igen kiváló anyaggal bővült a frissen debütáló Balance Wheel Group megjelenésével. A négytagú formáció igen magas színvonalú produkcióval lepte meg a műfaj kedvelőit.

A formáció négy muzsikusa külön-külön is jelentős sikereket könyvelhet el, de most feltételezhetően egy hosszabb együttműködés vette kezdetét, melyben saját személyes karrierjük mellett a csapatban történő alkotás is emeli renoméjukat.

A frontemberek közül Szili Róbert gitáros a magyar jazzélet egyik legtöbbet foglalkoztatott gitárosa. Miután sok év (17!!!) után "leszerelt" a Hot Jazz Band tagságából, a legváltozatosabb formációkban mutatja meg magát, mint például a Bolba Éva féle Jazzterlánc gyerekzenekar, vagy a Csipa és a Kisamerika együttes, de mint sessionzenész is rengeteg helyen erősíti a hangzásokat. Ezúttal a Balance Wheel Group tagjaként, mint dalszerző is bemutatkozik.

Dorogi Ákos billentyűs, szintén sokodalúságáról híres. A Bergendy együttes mellett a budapesti klubok állandó szereplője. Szintén dalszerző is a lemezen. A borítón kissé meglepően hathat a Dr. elnevezés, de félreértések elkerülése végett érdemes megjegyezni, hogy a magánéletben jogászként sok zenésznek is segítséget nyújt, tehát nem zenei a doktori címe.

Az együttes másik két tagja Berkesi Sándor basszusgitáron és Horváth Zoltán dobon.

Berkesi bejárta a magyar zenei palettát: az elmúlt 20 év alatt és a Classical Jazz Trio-tól kezdve szinte minden zenében kipróbálta magát, amit hangszere megkövetelhetett.

Horváth Zoltán sem lazsálta el az éveit, állandó szereplője a magyar jazzpiacnak.

A zenéről: smooth jazz, pop jazz, modern jazz... minden mai fül, főleg az igényes zenét kereső fiatal hallgatóságot is megcélzó hatás jelen van az albumon. Könnyen emészthető, énekelhető dallamok, remek hangszeres szólók, nem túlzásba vitt "megfejtendő" szólók jellemzik a lemez összhatását. Célzottan összeállított műsor, mely egyben a műfaj tisztelete mellett a rádió világába is betörést sejtet.

Az együttes szándékosan nem nevezett ki zenekarvezetőt, így a garázs-műhelymunka eredménye mindenképp egy jól összecsiszolódott hangzást mutat. Senki sem hivalkodik előre. Talán a legjobban a Fourplay felfogása tükröződik vissza.

Remek hír, hogy a magyar jazzpiac egy újabb profi zenészékből álló együttessel gazdagodott, és lassan már beszélhetünk is a következő lemezről...

https://www.facebook.com/events/369969276859015/

Ajánlatunk


Bár egészen kicsi kora óta hangszerek között nevelkedett, sokáig nem volt egyértelmű, hogy a zenei pályát választja. A szakralitáshoz máig erősen vonzódó Omar Faruk Tekbilek az egyik legnagyobb hatású török világzenei előadó, aki a Müpa színpadán áprilisban új életre kelti a legnemesebb közel-keleti zenei hagyományokat.

Solymosi Tamás – Mirzoyan Albert – Prokofieva Irina – Jiří Kylián – Harald Lander KLASSZIKUS BRAVÚROK Négy egyfelvonásos balett három részben

Az Attraction Látványszínház, a Britain's Got Talent 2013-as győztes csapata, először ad egészestés show-t Magyarországon! A fantasztikus látványú és koreográfiájú előadás 2024. október 19-én, a Papp László Budapest Sportarénában látható először.

Ajánló


Az István, a király egy családi viszály története: Géza fejedelem halála után fia örökölné a hatalmat, de a hagyományokra hivatkozva…

Evita egy fogalom. Evita a nő - kultikus imádat és totális elutasítás között. Evita a megértett és eltaszított. Evita az…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!