Broadway Jegyiroda
Jegyiroda:
1075 Bp. Károly krt. 21.
Tel: 06 1 780-07-80 Nyitva: H-P: 10-18

Jegyvásárlás

Program


BALKÁN KOBRA

BALKÁN KOBRA

Ivan Kušan - Tasnádi István: Balkán kobra
Zenés komédia, a Békéscsabai Jókai Színház előadása

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2017. június 23. péntek, 20:45

Mi jut eszünkbe, ha azt halljuk: Balkán? Egy különleges, más világ, másfajta gondolkodás, feszes ritmus, tempó, lövöldözés, zene és talán egy kicsit a Kusturica által rendezett Macskajaj-féle őrület? Ivan Kušan és Tasnádi István művében mindez adott, kiváló karakterekkel fűszerezve, akik mindenre hajlandóak azért, hogy pénzhez jussanak. A mindennel üzletelő férj, az őt unó feleség, a pénzért bármire hajlandó paraszt, egy nő szerelméért akármire képes rendőr – és nem utolsó sorban a balkáni háborút megjárt, rettenetes bérgyilkos, Kobra. A feleség minden eszközt bevetve próbál megszabadulni dúsgazdag férjétől… De vajon lesz-e valaki, aki segít elérnie a célját, vagy saját kezébe kell vennie a fegyvert? Mindenre választ kapunk ebben a helyzetkomikumoktól sem mentes, zenés komédiában.

Koprodukció a Kárpátaljai Megyei Magyar Drámai Színházzal (Beregszászi Illyés Gyula Magyar Nemzeti Színház)

Ivan Kušan Galócza című színművét átdolgozta és a dalszövegeket írta: Tasnádi István

Játékidő: 115 perc, egy szünettel.

Ajánlatunk


Schiller szenvedélyektől szétrobbanó darabjában örök ellentétpárok csapnak össze: a kötelesség és a szabadság, a hatalomvágy és az erkölcsi tisztaság, a megfelelési kényszer és önmagunk vállalása, az önzés és a szerelem.

„Nem fiatalok. Nem szépek. Nem hibátlanok. De ma este színpadra lépnek, és le sem engedjük őket, míg nem marad – alul semmi!”

1958, nyara – Éktelen drága gyémántot hoznak a Minneapolis City Bankba. Egy notórius fegyenc megszökteti magát, hogy lecsapjon a kőre, közben beszáll mellé a kretén haverja, a szélhámos csaja, meg egy... karbantartó. Elcserélt személyazonosságok, titkolt tervek, szerelmi háromszögek, és egy város, ahol lassan a díszpolgár is gengszter. Ludwig herceg gyémántja pedig csak arra vár, hogy valaki, végre, lopja már el.

Ajánló


Tavaly az Edinburgh Fringe Fesztiválon óriási kritikai és közönség sikert arató IMA újra látható a Müpa mellett felállított sátorban.

Ennek a különleges darabjának nincs próbája, nincs díszlete, nincs jelmeze, nincs rendezője. Egy színész életében csak egyetlenegyszer adhatja elő a…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!