Broadway Jegyiroda
Jegyiroda:
1075 Bp. Károly krt. 21.
Tel: 06 1 780-07-80 Nyitva: H-P: 10-18

Jegyvásárlás

Program


Bánk Bán- beavató

Bánk Bán- beavató

Erkel Ferenc: Bánk bán
opera beavató előadás

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2017. május 25. csütörtök, 14:00

Erkel Ferenc operájának zenei világában és történelmi hátterében merülhetnek el a fiatalok, belepillantanak a mű keletkezésének és színpadra kerülésének titkaiba. A Miskolci Nemzeti Színház Zenekarának és Énekkarának közreműködésével megfigyelhetjük, hogy ebben a különleges operában hogyan olvadnak bele a magyar népzenei hagyományok a nyugat-európai zenekultúrába. Egy olyan korban született meg a nemzeti operánk, amikor egyáltalán nem volt „divat” az operajátszás. Ezért Erkel Ferencnek egy nagyon erős történetre és egy igencsak hatásos zenére volt szüksége, hogy a nézőket meggyőzze. A Miskolci Nemzeti Színház beavató előadása is szeretne minden korosztály számára érthető, átélhető, tartalmas előadást nyújtani.

Közreműködik a Kodály Filharmonikusok Debrecen és a Csokonai Színház Énekkara

Az előadás időtartama: 90 perc szünet nélkül.

Ajánlatunk


Modeszt Muszorgszkij BORISZ GODUNOV Opera négy felvonásban, prológussal, orosz nyelven, magyar, angol és orosz felirattal

Izgalmas arra gondolni, hogy noha Richard Wagner életművének túlnyomó részét operái és zenedrámái alkotják, s ezekben a szerepek alakítói, az énekesek nyújtanak kivételes teljesítményt a világ nagy színpadain, e művek önállóan is megszólaltatható, legnépszerűbb részletei mégis a zenekari számok.

Ajánló


„Nem fiatalok. Nem szépek. Nem hibátlanok. De ma este színpadra lépnek, és le sem engedjük őket, míg nem marad –…

„Hegedűs a háztetőn… valahol mind azok vagyunk. Megpróbálunk egy letisztult dallamot kicsalni, miközben egyensúlyozunk, hogy ne szegjük nyakunkat. Nem könnyű!”

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!