Broadway Jegyiroda
Jegyiroda:
1075 Bp. Károly krt. 21.
Tel: 06 1 780-07-80 Nyitva: H-P: 10-18

Jegyvásárlás

Program


Baráth Emőke, Philippe Jaroussky és az Ensemble Artaserse

Baráth Emőke, Philippe Jaroussky és az Ensemble Artaserse

A régizenei produkciókból ismert lírai szoprán a magyar közönség egyik legnagyobb büszkesége. Nemzetközi karrierje mostanra rendkívüli magasságokba ívelt: ezt mutatja az is, hogy ezen a hangversenyen a világ egyik leghíresebb kontratenorjának egyenrangú partnereként lép pódiumra.





 több

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2018. szeptember 13. csütörtök, 19:30

Baráth Emőke pályáján néhány éve immár a hétköznapi valóság része, hogy a legismertebb koncerttermekben, a legnagyobb fesztiválokon, a világ legjelentősebb művészeinek társaságában énekel. A nemzetközi koncertélet és hanglemezipar felismerte benne a világklasszist, miközben a hazai közönség is lelkes ünneplésben részesíti, valahányszor budapesti hangversenyteremben hallhatjuk. A lenyűgöző virtuozitású Philippe Jarousskyval sem először működik együtt: a szuggesztivitásáról híres, érzékien könnyed orgánumú, körülrajongott francia kontratenorral korábban közös felvételeket is készített, nagy sikerű koncerteken és operaprodukciókban osztva meg vele a színpadot. Mindkettejük számára a művészi lehetőségek egyik csúcsa a händeli operatermés, amelynek remekei az emberi jellem páratlan sokszínűségét mutatják fel, az énekesek számára a lírai és a drámai magatartásformák, a vokális erőpróbák és a zenei karakterek kimeríthetetlen változatosságát kínálva. Ezen a koncerten négy nagyszerű Händel-operából szólaltatnak meg részleteket.
A hangszeres kíséretet nyújtó együttes, a 18. század egyik legnépszerűbb operalibrettójáról elnevezett Ensemble Artaserse, melynek 2002-es életre hívásakor Philippe Jaroussky is az alapítók között volt, a barokk repertoár egyik legérzékenyebb tolmácsa.

Műsor:

Részletek Händel Rodelinda, Ariodante, Giulio Cesare és Rinaldo cimű operáiból

szoprán: Baráth Emőke
kontratenor: Philippe Jaroussky

Ajánlatunk


A BFZ áprilisi Haydn–Mozart-koncertje a márciusi műsor párjának tekinthető.

Az ezeregy éjszaka az egyik legismertebb és legcsodálatosabb mese az egész világirodalomban. Páratlanul gazdag és színes történet szerelemről, hűségről, örök emberi értékekről, de ravaszságról, cselvetésekről és gyarlóságról is.

zenés családi roadmovie 10-től 100 éves korig

Ajánló


Sir Kenneth MacMillan / Liszt Ferenc – John Lanchbery MAYERLING Balett három felvonásban

Zenés válóok két részben – magyar slágerekkel a ’60-as évektől napjainkig

Gyere el! Nem fogsz megváltozni, de lesz a darabban egy-két hozzád hasonló figura. Talán még azt is megtudod, hogy miért…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!