Broadway Jegyiroda
Jegyiroda:
1075 Bp. Károly krt. 21.
Tel: 06 1 780-07-80 Nyitva: H-P: 10-18

Jegyvásárlás

Program


Bogármuzsika koncert - Csaba napi sok-a-dalom

Bogármuzsika koncert - Csaba napi sok-a-dalom

Az elsősorban gyermeknek szóló, világzenét játszó Bogár Muzsika zenekar
egyedülállónak számít a hazai zenei palettán. Aktuális felállásuk létrejöttét Pintér Mónika zenepedagógus évtizedes múltra visszatekintő zenés-mondókás foglalkozásai ihlették.

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2017. július 6. csütörtök, 10:00

Koncertjeiken kezdetek óta a zeneközpontúság, a kicsik számára elérhető nyelvezet használata volt a legfontosabb szempont.
A Bogár Muzsika zenekar munkája során több elismert művésszel dolgozott együtt. Nagy Bandó András megzenésített költeményei mellett Cakó Ferenc zseniális homok animációi is gazdagították a Fonogram Díjra jelölt zenekar munkáit. Interaktiv előadásaikon gondosan meghangszerelt saját szerzeményeiket és közéismert gyermek dalokat adnak elő.
A zenekar nevével (Bogár Muzsika) azonos címet viselő első lemezt 2011-ben Fonogram Díjra jelölték. Második -Mese a pipcike szentjánosbogárról- című albumuk 2016. évi bemutatása után új országos koncert sorozatba fogtak “Zenebonás Barangolás” címmel.
A “Zenebonás Barongolás” koncert sorozat térbeli és időbeli utazást kínál a gyermekek számára egy interraktív előadás keretein belül A Bogár Muzsika, mint foglalkozás 2008 januárjában kezdte meg működését, célja a készségfejlesztés, a ritmusérzék, zenei hallás, kommunikáció, fejlesztése, de emellett számos jótékony hatással van a legkisebbek fejlődésére. A játék és a dallam eszközeivel a
picik hozzászoknak a közösséghez, fejlődik a beszédkészségük, figyelmük,
szövegértésük, egyszóval a foglalkozások a korai fejlesztés fontos alapkövét jelentik. Az egyes alkalmakkor énekelnek, mondókáznak, gyermekhangszereket használnak, körjátékokat, újjátékokat tanulnak, a nagyobbacskákkal belekóstolnak a ritmusok és hangszerek világába a szülők jelenlétével és közreműködésével. Életünk legfogékonyabb időszaka a kisgyermekkor, ezért különösen fontos ezt a néhány évet játékos ’tanulással’
is színesebbé tenni, ami a gyermek későbbi fejlődésére jelentős hatással lehet.
A Bogár Muzsika zenekart szívesen ajánljuk mindenkinek, mert igényességének köszönhetően élvezetes időtöltést nyújt gyermek és szülő számára egyaránt.

Ajánló


Az Attraction Látványszínház, a Britain's Got Talent 2013-as győztes csapata, először ad egészestés show-t Magyarországon! A fantasztikus látványú és koreográfiájú…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!