Broadway Jegyiroda
Jegyiroda:
1075 Bp. Károly krt. 21.
Tel: 06 1 780-07-80 Nyitva: H-P: 10-18

Jegyvásárlás

Program


Boggie - Visszhangok

Boggie - Visszhangok

Kortárs zenei és irodalmi est
BOGGIE / KEMÉNY ZSÓFI / SZABÓ T. ANNA / UGRON ZSOLNA / DRAGOMÁN GYÖRGY
Miképp ihleti meg a vers az énekesnőt? Mit jelent dalszöveg és hogy kapcsolódik kedvenc fiatal költője Boggihoz? Hogy talált rá a Hollóasszonyra és miben hasonlít az élete Szabó T.  több

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2017. november 4. szombat, 19:00

A napokban jelenik meg hazánk egyik legizgalmasabb és tehetségesebb énekesnőjének, a Fonogram díjas BOGGIEnak, azaz Csemer Boglárkának 3 című, harmadik nagylemeze (2013 - Boggie, 2014 - All Is One Is All).

Boggie-t Parfüm című dalának videoklipje által az egész világ megismerte, Ő képviselte Magyarországot a 2015-ös Eurovíziós Dalfesztiválon Bécsben a Wars for Nothing című dalával. 13 évesen kezdte meg zenei tanulmányait, a magyar mellett a francia kultúra áll hozzá a legközelebb.

A Várkert Irodalom sorozta egyedülálló estjén az énekesnő mint olvasó (is) szerepel: az új albumjához kapcsolódóan a 3-as szám jegyében 3 blokkban mutatkoznak be kedvenc hazai írói, költői, és azok a visszhangok, amik közös munkájuk során alakulnak bennük.

Az irodalmi koncert során lesz minden vendéghez kapcsolódó dal, beszélgetés, ének, felolvasás is. A szereplők először szerepelnek egy színpadon, és Boggie-nak is ez lesz az első irodalmi koncertje!

Háziasszony: Juhász Anna

 

Mottó:

"Templom a természet: élő oszlopai

időnkint szavakat mormolnak összesúgva;

Jelképek erdején át visz az ember útja,

s a vendéget szemük barátként figyeli."

Ajánlatunk


A száz évvel ezelőtt játszódó történet egy ukrajnai, zsidók és oroszok lakta faluban játszódik. Tevje, a tejesember és felesége, Golde egy olyan világ őrzői, melyet a közösség és vallás előírásai határoznak meg. Lányaik azonban már saját kezükbe akarják venni az életüket, szerelemből akarnak férjhez menni.

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!