Broadway Jegyiroda
Jegyiroda:
1075 Bp. Károly krt. 21.
Tel: 06 1 780-07-80 Nyitva: H-P: 10-18

Jegyvásárlás

Program


Budapest Bár

Budapest Bár

A 10 ÉVES BUDAPEST BÁR A MISKOLCI MŰVÉSZETEK HÁZÁBAN

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2017. december 30. szombat, 19:00

Ha tavaly is velük előszilveszterezett, azért, ha nem, akkor azért érdemes elmenni egy igazi bulis, önfeledt szórakozást ígérő estre! Az idén 10 éves Budapest Bár már sokszor bebizonyította: több hétre való feltöltődést, élményt ad egy-egy koncert a közönségnek. Ezen az estén a Farkas Róbert vezette Budapest Bár zenekar mellett fellép Németh Juci, Rutkai Bori, Frenk, Keleti András, Szűcs Krisztián és Kiss Tibor. Stuxról, a fess pesti nőkről, a Lövölde térről, szalonspicces éjszakákról, ördöglányokról és természetesen szerelemről szólnak majd a dalok.

 

A Művészetek Háza közönsége ismét élvezheti a zenekar védjegyévé vált egyedi zenei stílust, melynek gyökerei a 1920-30-as évek budapesti kávéházi világáig nyúlnak. Az híres és kedvelt, vagy épp alig ismert dalokat cigányzenei alapokon, jazz, pop, rock, klezmer és még számos zenei műfaji elemmel ötvözve értelmezik újra. Hatalmas repertoárjuk mára már nagyon sokszínű – magyar és külföldi számok mindenféle műfaját feldolgozták „budapestbárossá”.

 

A tavalyi év végi koncerten a közönség és a zenekar egyaránt olyan jókedvvel és nagyszerű élménnyel kezdte el az óév búcsúztatást, hogy elhatározták, hagyományt teremtenek ebből. Több száz dalból álló repertoárjukból erre az estére kifejezetten úgy válogatnak dalokat, hogy felkészítsenek és ráhangoljanak mindenkit a másnapi szilveszteri ünneplésre

 

A 2007-ben, eredetileg egyetlen lemezre létrehozott Budapest Bár idén ünnepli fennállásának 10. évfordulóját – mára Magyarország egyik legnépszerűbb koncertzenekara, fesztiválok és nagyszínpadok rendszeres fellépője. A Művészetek Házába érkeznek a pesti dalok a nagyszerű zenekar, Németh Juci, Rutkai Bori, Kiss Tibor, Keleti András, Szűcs Krisztián és Frenk előadásában.

www.budapestbar.hu

 

www.facebook.com/budapestbarbandJegyár: 6500 Ft, 5900 Ft

Ajánlatunk


40 évvel első szegedi előadása után visszatér az István, a király!

Minden idők egyik legkedveltebb romantikus története, az ikonikus film sikeréhez méltó, musicalként születik újjá a Madách Színház színpadán.

Ajánló


Nagy siker Európában: Norvégiától Olaszországig, Portugáliától Bulgáriáig, a nagy szimfonikus zenekar, a Lords of the Sound végre Magyarországra érkezik a…

A világhírű francia mágus, Eric Lee először Budapesten.

A BFZ áprilisi Haydn–Mozart-koncertje a márciusi műsor párjának tekinthető.

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!