Broadway Jegyiroda
Jegyiroda:
1075 Bp. Károly krt. 21.
Tel: 06 1 780-07-80 Nyitva: H-P: 10-18

Jegyvásárlás

Program


Budapesti Vonósok és Balázs János - Akadémia bérlet

Budapesti Vonósok és Balázs János - Akadémia bérlet

Az Akadémia bérlet kettős fókuszában a kamarazene és a zongora áll.  több

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2019. január 20. vasárnap, 19:30

Felix Mendelssohn-Bartholdy: h-moll vonósszimfónia, No. 10

Frédéric Chopin: f-moll zongoraverseny, No. 2., op. 21

Felix Mendelssohn-Bartholdy: Esz-dúr oktett, op. 20

közreműködik: Balázs János- zongora

 

Bérletárak: 7.000 / 9.500 / 12.500 / 15.500

Koncertenkénti jegyár: 2.800 / 3.800 / 4.800 / 5.800

 

Az Akadémia bérlet kettős fókuszában a kamarazene és a zongora áll. Mendelssohn nevezetes oktettje, Sosztakovics rendkívül drámai 8. vonósnégyese és Michael Haydn – sokáig híres testvérbátyjának tulajdonított – vonóskvintettje kamarazenekari előadásban csendül fel. A zongoraversenyek előadására a Budapesti Vonósok a legkiválóbb művészeket hívta meg, Ránki Dezsőt, Balázs Jánost és Fejérvári Zoltánt. Ők hárman a billentyűs versenyművek meghatározó korszakaiból, a barokkból, a bécsi klasszikából, a romantikából és a 20. századi modernizmusból választottak darabokat. Ránki Dezső műsorán két Mozart-concerto is helyet kapott, a B-dúr koncertről maga Mozart írta egy levelében, hogy igencsak megizzasztja a szólistát. Ezt napjaink előadói sem cáfolnák meg. Ilyen nehézségű darabot Mozart később nem is írt.

Ajánlatunk


Macskabál van az elhagyott színház ódon színpadán. Minden évben egyszer megrendezik a bált, és erre összegyűlnek a környék - nagyon is emberi tulajdonságokkal felruházott - macskái. Eltáncolják és eldalolják életüket.

Az Európa nevezetes zenei tájait bemutató sorozat első koncertje északra kalauzol, az ott élő népek sajátságos világát, színeit és ízeit bemutatva. Sibelius történelmi eseményeket bemutató szimfonikus költeményének zenei témája a finnek nemzeti énekévé vált.

Megérkezett Pottyondy Edina új estje, a Démonok és hormonok. Terápiás stand up a körülöttünk élő és a bennünk lakó démonokról. Terápia, démonok, hormonok, Pottyondy... Mit érez ha ezeket hallja?

Ajánló


A legnagyobb slágerek Geszti Péter (és bolygónk) meghatározó korszakaiból, Rap+Az, zene+stand up, vidám időutazás, meglepő fordulatok, korszakos vendégek, és egyedülálló…

„Hegedűs a háztetőn… valahol mind azok vagyunk. Megpróbálunk egy letisztult dallamot kicsalni, miközben egyensúlyozunk, hogy ne szegjük nyakunkat. Nem könnyű!”

Hogyan kérhetjük számon a Blaha aluljáróban pókember önzetlenségét, vagy egy szamuráj erkölcsi kódexét? Pest vármegyén Völgyzugoly szokásait? Ismerős a helyzet…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!