Broadway Jegyiroda
Jegyiroda:
1075 Bp. Károly krt. 21.
Tel: 06 1 780-07-80 Nyitva: H-P: 10-18

Jegyvásárlás

Program


Candy! & Liberty 05.13 LOCK The Club

Candy! & Liberty 05.13 LOCK The Club

Eljött számunkra az a pillanat amit már régóta vártunk!
2017 májusában CSAK EGY estére újra visszatér a két egykori queer party legenda a Candy! és a LIBERTY!


 több

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2017. május 13. szombat, 23:00

Egykori és kicsit is kiváncsi új vendégeink, szeretnénk ha velünk töltenétek ezt az estét és hogy ne csak a nosztalgiáról szóljon szeretettel várjuk a vadonatúj érdeklődőket is. Célunk hogy együtt átélhessétek miért volt ez a két buli egykor a legjobb a legjobbak között Magyarországon!
Ehhez sikerült megszereznünk az eredeti helyszínt, amely mindkét party életében meghatározó volt.A Candy! korában még Blondy,utána Trendy néven futott a hely, majd váltott Privé-re ahol a Liberty átvette a stafétát után egy újabb átnevezéssel Prestige-ként vált feledhetetlenné,hogy aztán 2017-ben megújulva és szebben mint valaha LOCK The Club-bá váljon.Nos ebbe a varázslatos ékszerdobozba invitálunk Benneteket nagyon sok szeretettel Május 13-ára...
Candy! nélkül LIBERTY sohasem jöhetett volna létre így a hasonlóság külsőségekben és az utánozhatatlan atmoszférában nem véletlen, aki ezt ismét meg szeretné tapasztalni annak most lehetősége lesz, és hangsúlyoznánk hogy mindez csak egyszer!
A zene autentikusan követi a múltat; MANIC N. aki Candy! első dj-je volt majd a LIBERTY csapatát is erősítette, valamint Herr Spiegel, THOMX és TIAN aki frissített live act-el készül gondoskodik a gondtalan és felhőtlen életérzésről. Természetesen az elmaradhatatlan táncosaink hozzák majd a formájukat! :)
És napról napra érdemes lesz figyelni az új híreket, mert bombasztikus bejelentések lesznek..
Mivel LOCK befogadóképessége korlátozott, hamarosan elkezdjük az elővételes jegyek értékesítését!

Candy!&LIBERTY
2017.05.13.szombat.
start:23:00
end:06:00
Line Up: THOMX | HERR SPIEGEL | MANIC N.
Live Act: TIAN

Tickets:
Early Bird: 2000HUF
Pre Seal1: 2500HUF
Pre Seal2: 3000HUF
*VIP: 5000HUF
*at Door: 3500HUF

*A VIP jegy soron kívül bejutásra jogosít valamit a galéria használatáta. Mivel a galéria befogadóképessége korlátozott így a VIP belépő 50 fős limittel értékesítjük
*a helyszíni jegyvétel csak akkor lehetséges, ha az elővételes, online értékesítésből marad!

A szervezők a változtatás jogát fenntartják!

Ajánlatunk


„Az ok, ami miatt a Szerelmes Shakespeare-t az irodalommal foglalkozó kutatók és kritikusok is élvezetesnek találják, nem más, mint hogy a narratíva nagyon öntudatosan játszik el azokkal az életrajzi fantáziákkal, amelyek az idők során Shakespeare köré épültek.” (Adam Hooks)

Az előadás a műfajtól megszokott módon nincs híján humornak, játékosságnak, A mosoly országa a kibékíthetetlen világnézeti ellentétek, kulturális és társadalmi különbségek komoly kérdéseit járja körül, és ez a világ első operettje, mely nem vidám végkifejlettel zárul.

Ajánló


Minden idők egyik legkedveltebb romantikus története, az ikonikus film sikeréhez méltó, musicalként születik újjá a Madách Színház színpadán.

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!