Broadway Jegyiroda
Jegyiroda:
1075 Bp. Károly krt. 21.
Tel: 06 1 780-07-80 Nyitva: H-P: 10-18

Jegyvásárlás

Program


Caravaggio: Szent Péter halála és Szent Pál megtérése- szakrális művészettörténet

Caravaggio: Szent Péter halála és Szent Pál megtérése- szakrális művészettörténet

A kereszténység két kulcs alakja Szent Péter és Szent Pál. Az ő áldozatos munkájuk nélkül nehéz lenne elképzelni a ma kereszténységét.

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2017. június 2. péntek, 18:30

A festő, Caravaggio az egyik szentet ennek a munkának a végpontján, míg a másik szentet ennek a küldetésnek a kezdőpontján ábrázolja.

Egy halász és egy (írás)tudós élete drámaian sűrűsödik össze ebben a két alkotásban.

Hamarosan a világ keresztény egyházai Pünkösd napját ünneplik. A Szentlélek ezen a napon áradt ki Jézus tanítványaira, az apostolokra, és ezzel a nappal kezdetét vette az egyház hosszú útja is.

Mi pedig ezen az előadáson egy kicsit bepillanthatunk a kulisszák mögé Mikes Balázs teológus-grafikus vetítéssel egybekötött előadásán, amelynek helyszíne: Napfényes Rendezvényterem (V. Curia u. 2., a Napfényes Étterem pinceszínháza)

Az előadás előtt vagy után a színházterem felett található Napfényes Étterem finom és egészséges falatokkal várja kedves vendégeit. Asztalfoglalás: 20-311- 0313.

Kultúra és vacsora egy helyen, a Belváros szívében!

Ajánlatunk


Macskabál van az elhagyott színház ódon színpadán. Minden évben egyszer megrendezik a bált, és erre összegyűlnek a környék - nagyon is emberi tulajdonságokkal felruházott - macskái. Eltáncolják és eldalolják életüket.

Ajánló


Mi a közös egy régiségkereskedőben, egy képviselő feleségében és két fodrászban? Legyenek szemtanúi egy gyilkossági nyomozásnak és az est végére…

A SZINDRA TÁRSULAT előadása üzenet a mai fiataloknak, hogyan veszíthetjük el egymást, és magunkat egy fesztivál mámorában.

Alan Turing, avagy "egy rejtett zseni élete" című előadás arra tesz kísérletet, hogy más szemszögből, közel hozva Turing alakját a…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!