Broadway Jegyiroda
Jegyiroda:
1075 Bp. Károly krt. 21.
Tel: 06 1 780-07-80 Nyitva: H-P: 10-18

Jegyvásárlás

Program


Chad Lawson / CAFe 2018

Chad Lawson / CAFe 2018

Chad Lawson amerikai kortárs zongorista hangszerével és egy iPaddel felszerelkezve először érkezik Magyarországra a CAFe Budapest keretében, hogy bemutassa legújabb, Re:piano c. nagylemezét.
 több

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2018. október 11. csütörtök, 20:00

A Steinway & Sons márka egyik arcaként fontos misszót képvisel: vissza szeretné hozni a zongorát a Spotify-generáció mindennapjaiba. Erre tett kísérletet legutóbbi albumán is: rétegzett komolyzenéjében zongorajátékát tableten generált effektekkel erősítette meg, ami egyszerre szabott számára korlátokat és végtelen lehetőségeket dalszerzés közben.

Az akusztikus hangszer és az effektek hangmintázására épülő Re:piano Lawson 11. nagylemeze, sokszínű diszkográfiájában saját szerzeményei mellett megtalálhatók Bach és Chopin-újraértelmezések is, de imadalokkal is jelentetett már meg lemezt.

Lawson szinte minden évben megajándékozza a rajongóit új anyagokkal, tavaly is új nagylemezt hallhattunk tőle, és kiadott egy kétrészes koncept-EP-sorozatot is: a The Broad Sun és a The Waning Moon egy szál zongora nyelvén mesélik el: milyen lenne, ha a mindennapi ember által legközelebbről ismert égitestek, a Nap és a Hold beszélni tudnának.

Ebbe a sokszínű életműbe nyerhetünk betekintést az A38 Hajón október 11-én, ahol Lawson az élő előadására - és dalszerzésére - jellemző improvizatív stílusban ad koncertet a budapesti közönségnek.

Ajánlatunk


Az Őrült Nők Ketrece egy olyan hely, ahol mindenki az lehet, aki. Vagy épp az, aki lenni akar. De ha muszáj másnak mutatnod magad, mint aki vagy? Hit, remény, szeretet, munka, család, haza, tegnap, ma, holnap, én, te – és ketten együtt.

Richard Wagner PARSIFAL Színpadszentelő ünnepi játék három felvonásban, német nyelven, magyar angol és német felirattal

A musicalben árva gyerekek egy csapata kószál a háborús front kellős közepén. Egy békés hajlékra vágynak, ahová behúzódhatnak éjszakára. És természetesen egy jó falatra. Ha nem kapnak ételt, akkor elcsenik maguk. De ugyan ki tudna haragudni rájuk? Csak túl akarják élni a háborút. Ma, amikor milliók kényszerültek elhagyni otthonukat, ez is döbbenetesen ismerős üzenet.

Ajánló


Mozgalmas, pörgős időszak: gőzerővel készül a Fővárosi Nagycirkusz a „Csillagok, égbeli tűk” című előadásra

Próbák ideje alatt a nézőtér nem látogatható. Előadások idején az épületlátogatás szünetel.

A Budafoki Dohnányi Zenekar jótékonysági koncertet ad a közel 30 éve működő Tüdőgyógyászatért Alapítvány javára, amely az Országos Korányi Pulmonológiai…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!