Broadway Jegyiroda
Jegyiroda:
1075 Bp. Károly krt. 21.
Tel: 06 1 780-07-80 Nyitva: H-P: 10-18

Jegyvásárlás

Program


Concerto Nyárestek II. ( Mozart-est)

Concerto Nyárestek II. ( Mozart-est)

Júniusban és júliusban három alkalommal várják szabadtéri koncertre a komolyzene kedvelőit. Az egyes eseményeken Mozart, Beethoven, Vivaldi és Piazzola klasszikusaiból állították össze a repertoárt.

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2017. június 29. csütörtök, 20:00

Mozart: Esz-dúr Sinfonia concertante, K.297b
szólisták: Rózsa Gerda, Klenyán Csaba, Stefán Zsófia, Tóth Bálint      

Mozart: C-dúr "Jupiter" szimfónia, K.551

Vezényel: Keller András

Helyszín: Pesti Vármegyeháza Díszudvara (1052 Budapest, Városház utca 7.)
(A koncertekre vonatkozó szabályzat eső esetén: rossz idő esetén az előadás esőhelyszínre való áthelyezéséről a Zenekar legkésőbb a koncert napján 15.00 óráig a www.concertobudapest.hu honlapon közleményt ad ki.
Az esőhelyszín rossz idő esetén: ELTE ÁJK - Aula Magna, 1053 Budapest, Egyetem tér 1-3.
 
A kezdés az esőhelyszínen az eredetihez képest 30 perccel későbbre, 20:30-ra módosul.)

Ajánlatunk


Az Őrült Nők Ketrece egy olyan hely, ahol mindenki az lehet, aki. Vagy épp az, aki lenni akar. De ha muszáj másnak mutatnod magad, mint aki vagy? Hit, remény, szeretet, munka, család, haza, tegnap, ma, holnap, én, te – és ketten együtt.

Macskabál van az elhagyott színház ódon színpadán. Minden évben egyszer megrendezik a bált, és erre összegyűlnek a környék - nagyon is emberi tulajdonságokkal felruházott - macskái. Eltáncolják és eldalolják életüket.

Roman Polanski hasonló című filmjéből készítette nagy sikerű színpadi rendezését, melyet nemzetközi alkotógárdával állított színre a PS Produkció. Eddig több millió nézőt vonzott szerte a világon a kultikussá vált vámpírparódia. Budapesten, 17 év után tovább folytatódik a különleges, fanyar humorú, látványos, szórakoztató, varázslatos musical sikertörténete.

Ajánló


A „Popzene időgépben” koncepció mögött mindenki által ismert kortárs popsikerek és örökzöld popslágerek swingesített, jazzesített, doo-woposított, Motown-hangzású soulba ültetett feldolgozásai…

A 60 perces angol nyelvű túrák mindennap háromszor (13:30, 15:00, 16:30) indulnak. Időszakosan olasz, francia, spanyol, német és magyar nyelvű…

Csak a szeretet: az egyetlen és ősi, időn és téren átívelő, mindannyiunkat összekötő energiáról beszél Magyarország első számú újcirkusz-társulata, a…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!