Broadway Jegyiroda
Jegyiroda:
1075 Bp. Károly krt. 21.
Tel: 06 1 780-07-80 Nyitva: H-P: 10-18

Jegyvásárlás

Program


Cordança Flamenco Táncegyüttes / Európai Hidak 2017 – Spanyolország

Cordança Flamenco Táncegyüttes / Európai Hidak 2017 – Spanyolország

Az andalúziai Córdobából érkező Cordança Flamenco Táncegyüttes Álvaro Paños és Carmen Manzanera koreográfiájával a híres szimbolista festő, Julio Romero de Torres életét és képeit idézi meg.



 több

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2017. szeptember 30. szombat, 19:00

Torrest „Andalúzia lelkének festőjeként” tartják számon, akinek művei elválaszthatatlanok a flamencótól, a bikaviadaloktól és az erotikától. Alakjai az 1920-as évek Córdobájának mélységes bugyraiból lépnek elő a Cordança produkciójában is, mely olyan egységbe forrasztja a valóságot és a látomást, mint amilyenben az Torres művészetében is volt. Szerelem, féltékenység és halál - ezekkel a címszavakkal nemcsak leghíresebb festménye, a megelevenedő Cante hondo írható le, de a Cordança előadása is. A társulat felkavaró zenéjében és táncában tetten érhető a flamenco minden szenvedélye, biztos alapjául azoknak a látványelemeknek, melyek szárnyán Torres közelébe emelkedhetünk.

Közreműködők:

Luis Medina: gitár
Javier Rabadan: ütőhangszerek
Alfonso Aroca: zongora
Jose Del Calli, Cristian Guerrero: ének
Alvaros Paños, Alejandro Rodriguez, Carmen Manzanera, Veronica Llavero, Lorena Franco: tánc

Ajánlatunk


A belépőjegy tartalma a múzeum kiállításának megtekintését (végvári életpanoptikum, huszárbaba gyűjtemény, régi eszközök gyűjteménye, porcelánbaba gyűjtemény, csárda múzeum, lovas eszközök gyűjteménye...) állatudvar, nyuszisimogató, magában foglalja a mosdó használatát, játszótérét és a program leírásában szereplő összes szolgáltatást.

Az Őrült Nők Ketrece egy olyan hely, ahol mindenki az lehet, aki. Vagy épp az, aki lenni akar. És ha muszáj másnak mutatnod magad, mint aki vagy? Hit, remény, szeretet, munka, család, haza, tegnap, ma, holnap, én, te – és ketten együtt.

Tornádó gyorsaságú pörgések, hihetetlen jelmezek, lélegzetelállító mozdulatok és mindent elsöprő szenvedély. Ez a Grúz Állami Népi Együttes! Újra Magyarországon a legendás Shukishvili!

Ajánló


A 60 perces angol nyelvű túrák mindennap háromszor (13:30, 15:00, 16:30) indulnak. Időszakosan olasz, francia, spanyol, német és magyar nyelvű…

Pietro Mascagni / Ruggero Leoncavallo PARASZTBECSÜLET / BAJAZZÓK Egyfelvonásos operák olasz nyelven, magyar, angol és olasz felirattal

Május 11-én fergeteges ValMar koncerttel zárul a 2024-es Pápai Expo és Agrárpiknik, az év legmenőbb agrárrendezvénye.

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!