Broadway Jegyiroda
Jegyiroda:
1075 Bp. Károly krt. 21.
Tel: 06 1 780-07-80 Nyitva: H-P: 10-18

Jegyvásárlás

Program


CSÍK30 - 30 év Boldogság

CSÍK30 - 30 év Boldogság

Csík Zenekar – 30 év boldogság
Muzsikálni öröm. Szépen muzsikálni meg maga a boldogság.

 több

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2018. december 29. szombat, 19:30

Csík Jani 1988-ban alapította meg a bandáját Kecskeméten, azóta húzzák saját és mások boldogságára. Persze nemcsak mosoly és nevetés volt az elmúlt 30 év, de a születésnapi koncerteken ünnepelni szeretne a zenekar. Megünnepelni múltat és jelent, tradíciót és újító szándékot, barátságokat és egymásra találásokat, a magyar népzenét és a szívüknek kedves popzenét.
Örömzene két felvonásban – Ez lehetne az alcíme a születésnapi koncerteknek. Különleges, két részes koncertekkel készül a zenekar, mindkét felvonásban egyedi látványvilág kíséri a jól ismert dalokat.
Az estek fényét számos vendég jelenléte emeli, valamennyien fontos szerepet játszottak a Csík Zenekar pályafutásában: Pál István „Szalonna”, Presser Gábor, Lovasi András, Kiss Tibor, valamint a Tölcséres Banda. A látványos, vérpezsdítő táncokról a Fitos Dezső Társulat gondoskodik. Grecsó Krisztián pedig az alkalomra összeállított szövegeivel foglalja keretbe az estek történéseit.
Zene, tánc, irodalom - 30 év minden boldogsága egy koncertbe sűrítve. Ez vár a nézőkre a Kongresszusi Központban!

Vendégeink:

Fitos Dezső Társulat
Grecsó Krisztián
Kiss Tibor (12.29.)
Lovasi András (12.28.)
Pál István „Szalonna”
Presser Gábor
Tölcséres Banda

Rendező: Lévai Balázs

Az előadásokat egy szünettel játsszuk!

Ajánlatunk


A musicalben árva gyerekek egy csapata kószál a háborús front kellős közepén. Egy békés hajlékra vágynak, ahová behúzódhatnak éjszakára. És természetesen egy jó falatra. Ha nem kapnak ételt, akkor elcsenik maguk. De ugyan ki tudna haragudni rájuk? Csak túl akarják élni a háborút. Ma, amikor milliók kényszerültek elhagyni otthonukat, ez is döbbenetesen ismerős üzenet.

Ezt a darabot irodalmunk tényleges szereplői és azok sorsa ihlették. A részleteket azonban sokhelyütt a szerzők és a műfaj igényei alakították.

Ajánló


A tengerparti szálló valójában családi villa, aminek tulajdonosával meghitt viszonyba keveredik. Egy szép napon a rendező felesége elhatározza, hogy meglátogatja…

A legnagyobb slágerek Geszti Péter (és bolygónk) meghatározó korszakaiból, Rap+Az, zene+stand up, vidám időutazás, meglepő fordulatok, korszakos vendégek, és egyedülálló…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!