Broadway Jegyiroda
Jegyiroda:
1075 Bp. Károly krt. 21.
Tel: 06 1 780-07-80 Nyitva: H-P: 10-18

Jegyvásárlás

Program


Czirják Csaba Trió, vendég: Bacsó Kristóf

Czirják Csaba Trió, vendég: Bacsó Kristóf

Czírják Csaba a harmincas generáció kiválóan képzett gitárosa. A Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem elvégzése után a bostoni Berklee College of Music hallgatója volt, majd Magyarországra visszatérve több műfajban és felállásban is kipróbált muzsikussá vált.
 több

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2017. június 6. kedd, 21:00

Az Opusban fellépő csapatról így nyilatkozott: „A mostani trió felállás a saját kompozíciók és sztenderdek részletesebb kidolgozását helyezi előtérbe. Ezáltal tág teret enged a hangszerek közti interakciónak, központi szerepet adva a gitár komplex harmóniastruktúráinak, a dob és bőgő ritmikai koncepciójával együttműködve.”

A koncertre a trió a hazai jazz színtér egyik legkiválóbbját, a szaxofonos Bacsó Kristófot hívta meg vendégnek.

Közreműködik:

Czirják Csaba - gitár
Bögöthy Ádám - nagybőgő
Czirják Tamás - dob

Bacsó Kristóf - szaxofon

Kérjük Önöket, hogy az Opus Jazz Clubba váltott jegy mellé ne felejtsenek el asztalt foglalni! Asztalt jeggyel, internetes jegyváltás esetén utalványazonosítóval rendelkező vendégeinknek tudunk foglalni. Az asztalfoglalásokat legkésőbb 21 óráig tudjuk fenntartani! Közvetlenül koncertkezdés előtt történő jegyvásárlásnál vendégeink a meglévő asztalokat érkezési sorrendben foglalhatják el.
Tel: (+36 1) 216 7894

Ajánlatunk


A SZINDRA TÁRSULAT előadása üzenet a mai fiataloknak, hogyan veszíthetjük el egymást, és magunkat egy fesztivál mámorában.

Solymosi Tamás – Mirzoyan Albert – Prokofieva Irina – Jiří Kylián – Harald Lander KLASSZIKUS BRAVÚROK Négy egyfelvonásos balett három részben

Bár egészen kicsi kora óta hangszerek között nevelkedett, sokáig nem volt egyértelmű, hogy a zenei pályát választja. A szakralitáshoz máig erősen vonzódó Omar Faruk Tekbilek az egyik legnagyobb hatású török világzenei előadó, aki a Müpa színpadán áprilisban új életre kelti a legnemesebb közel-keleti zenei hagyományokat.

Ajánló


Lélekhívogató – a szivárvány meséje Animációs-élőzenés-bábos játék TÁRNOK MARICÁVAL

A valaha volt legjobbnak tartott Queen-show érkezik egy felejthetetlen koncertre! Több ez, mint nosztalgia: a számtalanszor díjazott és méltatott, világhírű…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!